Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Halsizlik

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=77840
Tarih: 09 Eyl 2025 Saat 22:37

Konu: Halsizlik
Mesajı Yazan: Zeynep0646
Konu: Halsizlik
Mesaj Tarihi: 03 Eki 2023 Saat 11:08
Merhaba hocam 28 Mayıs 2018 doğumlu kızım neredeyse bir yıldır 16 kilo 110 cm. Geçen yıl zatürre atlattık bu yıl anaokulana başladı sürekli halsiz yorgunum diyor başının ağrıdığını söylüyor özellikle akın kısmı sınıftada öyleymiş çok iştahsız pilav mantı makarna dışında çok bir şey yedirmiyorum geceleri uyurken burnu tıkanıyor sabahları öksürük hapşırık çok oluyor sizin eski maillerinize ve öksürük tablosuna baktığımda alerji gibi gözüküyor bu durumda ne yapabilirim hocam birde kan değerlerine baktırmak istiyorum hangi değerlere baktırmam gerekir. Teşekkür ederim 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 03 Eki 2023 Saat 19:28
Yatmadan once; burnuna 2-3 defa su cektirip, sumkurtun.
Basucuna 2 damla ColdMix damlatin.
1 hafta, gunde:2x1  Sipraktin surup, kullanin sonucu yazin. 
Gunde en az 600ml sut/sutlu gida aldigindan emin olun. 

Mesaj Tarihi: 03 Eki 2023 Saat 21:19
Söylediğiniz şekilde sürekli burun temizliği yapıyoruz Serum fizyolojikle yaşıyoruz zaten bazen gece uykusu arasındada ssıkıyorum. spraktini deneyelim hocam sonucu yazarım size 

Mesaj Tarihi: 25 Eki 2023 Saat 23:20
Merhaba hocam spraktini kullandım ama 6 veya 7 gün kızım mide bulantısı kusma yaşadı sonra ishal oldu genel hali fena değildi dinlenmesi açısından okula göndermedim dün okula gitti öğretmeni dizi ağrıdığı için bizi aradı ilk olarak sol bacağını göstermiş diz kapağının tam arkası çukur olan yer eve geldiğinde ağrı var diye hiç yürümedi dizleri dümdüz hiç açılmıyor üstüne basmak istemiyor bugün ortopedi doktoruna götürdük film ve bazı kan tahlilleri tahlilleri istedi ama sonuçları görüşemedik böyle bir ağrı niye olur internete bakarsan  çok kötü şeyler Yazıyor 

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 26 Eki 2023 Saat 02:28
SAKIN okuduklarinizin HICBIRINE inanmayin. Emin olun onlari yazanlarin tamami  hayatlarinda, hic
 "Akut Eklem Romatizmasi" gormemis ahmaklardir.
Akut Eklem Romatizmasi:
1- Buyuk eklemlerde (Diz, dirsek, kalca gibi) KIZARIK sislikler yapar , tutulan eklem;cok agrili ve hassastir.
Hasta yuruyemez, sisliklere el degdirtmez.
2- Sadece 3 gun surer, hicbir tedavi olmadan kendiliginden gecer.  Bir daha da HAYAT BOYU TEKRARLAMAZ! 
3-Hicbir sey cikmayacak. 

Ya cok uzun sure ip atladi, ya da yuksekten atladi. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat