Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

13 günlük bebek

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=77954
Tarih: 04 Eki 2025 Saat 16:54

Konu: 13 günlük bebek
Mesajı Yazan: Htc0144
Konu: 13 günlük bebek
Mesaj Tarihi: 14 Eki 2023 Saat 17:23
Hocam merhaba bebegimde 10. Gununde mukuslu kaka görüldü ve akabinde 3 gün sonra vucutta dökündüler gozuktu ve hala sariligi devam ediyor kız bebek 3400 dogdu suan kilosu kac bilmiyorum ama çisli bez sayisi ve kaka bez sayisi oldukca fazla helede her beslemede kaka yapiyor ama sut proteini alerjisi dedi doktor diyet yapmam lazimmis ne yapmam lazim bu bebegimi sizinle buyutmek istiyorum yardimci olursaniz sevinirim

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 14 Eki 2023 Saat 18:44
SAKIN, sakin o cahil doktorlara inanmayin. 
1- Bu yaslarda, "mukuslu kaka" daima asiri besleme sonucu olur. SAKIN ilac vermeyin.
2- Dokuntu; bu yaslarda DAIMA; asiri sicak tutmaya baglidir. HER GUN banyo yaptirin ve basi terlemeyecek kadar giydirin. 
Bilhassa emzirirken bazi ahmaklarin onerisi ile battaniyeye filan sarmayin! Unutmayin; usumekle hastalik olmaz.
3- Sarilik olmasi 10.gun hic onemli degildir. "Bilirubin Takip Cizelgesini" iyi inceleyin. 
4- SAKIN o ahmak doktora kanip; ozel bir diyete filan girmeyin. Mutlaka 4 saat araile besleyin. SAKIN Turk
 doktor akli ile 3 saatte bir beslemeyin. 
5- HER bebek, dogduktan sonra; 300-400 gram kilo kaybeder!! Bu normal fizyolojik kayiptir. Sakin Turk 
doktor akli ile "Kilo almamis" diyerek, mama filan baslamayin. 

Her konuyu arayip bulmaniz zor oluyorsa, kitabimi alip okuyun. 

Mesajı Yazan: Htc0144
Mesaj Tarihi: 14 Eki 2023 Saat 21:07
Tesekkur ederim hocam cevabiniz icin icim rahatladi suan yesil kakası olması önsütü cok fazla ictiginden midir ? Acaba sürekli meme istiyor ? Kitabınızı en kıza zamanda temin edicem insallah 

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 15 Eki 2023 Saat 19:46
Evet, cok yedigi icindir, AMA bir sikayeti yoksa, aynen devam edebilirsiniz. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat