Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Demoteks Parazit

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=78066
Tarih: 23 Eyl 2025 Saat 00:44

Konu: Demoteks Parazit
Mesajı Yazan: kırçiçeğim
Konu: Demoteks Parazit
Mesaj Tarihi: 27 Eki 2023 Saat 11:21
Değerli Hocam eşimin yüzünde et beni gibi bir oluşum olmuştu göz altı yanak üstü biraz belirginleşip büyüyünce Plastij Cerrahi almıştı. Ben pataoloji sonucunu size göndermiştim Demoteks ile uyumlu bir parazit neden olmuştu bu oluşuma. Aradan 3 ay geçti ve eşim dün göz doktoruna rutin göz muayenesine gitti. Göz kapaklarında ve kıl diplerinde Demoteks görüyor doktor ve damla  yazıyor. Eşim o an Demoteks paraziti yüzümde et beni gibi bir oluşum yaptı diyemiyor. Yüz temizliğine çok özen gösterir gözlerine ayrı bir hassaslık o kadar dikkat etmesine rağmen bu parazit neden böyle karşımıza çıkıyor anlam veremedik. Bu sene otele gitmedik yatak akarlarından bulaşır deniliyor düzenli olarak yatak temizliği bir o kadar vücut temizliğine aşırı özen gösterirken traşını dahi kendi kişisel eşyalarıyla yapmasına rağmen neden oluyor anlam veremedik. Ne yapması gerekir acaba aşırı titizlık sonucu faydalı bakterileri öldürüyormuyuz bilemedik yardımcı olursanız çok mutlu oluruz. Tavsiyeniz ne yönde olur teşekkür eder saygılarımı sunarım.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 27 Eki 2023 Saat 18:22
Hicbir zarari yoktur, asla et beni filan yapmaz, "Folliculit" yapar!!! En fazla kopeklerden bulasir. Ugrasmayin.
Cok kafaya takiyorsa; 5 gun Kwellada sampuan ile gunde:2x1 yuzunu yikasin. Sampuan en az 4 dakika
 yuzunde kalsin.    

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat