Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Danışma

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=78495
Tarih: 21 Tem 2025 Saat 05:12

Konu: Danışma
Mesajı Yazan: Eflin
Konu: Danışma
Mesaj Tarihi: 06 Ara 2023 Saat 01:31
Hocam 32 yaşinda kadinim. Eylul ayinda agir bir grip (40 gün) pesindende 1 ay süren bulanti ishal yaşadım. Şu an grip ishal arazlarım iyileşti. Ancak griple beraber başlayıp hiç geçmeyen bir baş dönmem mevcut. 3 ay oldu şuan sersemlik, sallanma hissi, beynim sallaniyor gibi fenalık hissi hergün mevcut. Etraf degil de ben kendim yada yattiğim yatak yüzüyor,hareket ediyor gibi hissediyorum. Sizce bir nöroloji ye gitmelimiyim? Siz ne derseniz o yönde hareket ettim hepte haklı çıktıniz çok sağolun

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 06 Ara 2023 Saat 03:34
Covid-19 Gribi gecirmissiniz.

1- Antibiyotik kullananlarda.
2- Devamli atesi dusurulenlerde,
3- Allerji ve Astim ilaclari kullananlarda,
4- Kortizonlu spreyleri kullananlarda bu sikayetler uzun sure devam eder. 
Yapilacak bir sey yok, hepsi zamanla kaybolacaklar.

Mesaj Tarihi: 11 Ara 2023 Saat 12:37
Hocam merhaba benim 4 aralikta biten ishal ve bulanti şikayetim bugün tekrar başladı. Gaita ve kan testlerim temizdi bu süreçte 4 kilo verdim. 1 hafta duzeliyorum sonra tekrar başlıyor bulantıdan yiyemez hale geliyorum. Neden olabilir

Mesaj Tarihi: 11 Ara 2023 Saat 18:53
Gecirdiginiz viral enfeksiyona bagli. 
SAKIN Antibiyotik kullanmayin.
SAKIN Ates dusurmeyin. 

Mesaj Tarihi: 13 Ara 2023 Saat 11:13
Peki hocam bu döngü başka bir hastalık olabilir mi? Şimdi bir de 4 haftalik gebe oldğumu ögrendim ancak hastaliğim gebelikten onceden beri var. Psikolojim bozuldu artık endoskopi kolonoskopi imkanimda olmayacak bu durum geçmezse ne yapacağım kilo veriyorum beslenemiyorum

Mesaj Tarihi: 13 Ara 2023 Saat 19:30
Hicbir sey yapmayin, ILAC kullanmayin. Zaten gerekmiyor. Hele bunun icin  Turk doktorla sakin gitmeyin. 

Mesaj Tarihi: 16 Ara 2023 Saat 10:54
Hocam merhaba dediğiniz gibi hicbir ilac kullanmadim. 1 gun civik diskilama oldu 2 gun sonra normal tuvalete ciktim gunde 1 kere kati sekilde. Dun aksam yemekten sonra yine civik diskilama oldu bulantimda var ancak gebelikten mi bundan mi bilmiyorum artık. Kotu bir hastalik olsa boyle arada duzelmeler olur mu? Kusura bakmayin biraz evhamli biriyim kotu birseyse birde gebelikte bakilmazsa diye geceleri uyuyamaz oldum. Mide ağrımda oluyor arada karnimda çok gürültülu. Civik diskidan sonra gaz problemjm kalmiyor ama kati kaka yapinca gazim cok oluyor

Mesaj Tarihi: 16 Ara 2023 Saat 19:38
"Kotu" birsey olsa, hergun daha kotuye giderdiniz. 
Keyfinize bakin. 

Mesaj Tarihi: 21 Ara 2023 Saat 12:15
Hocam benim ishalim geçmiyor. Bazen her sabah bazen 2 gune bir sabah civik tuvalete cikiyorum. 2 aydır mahfoldum zayıfladım. Flagy yada reflor kullanabilir miyim 5 haftalikta gebelik var. Yada tekrar dahiliyeye mi gitmeliyim gaitada gizli kan bakilmamıştı

Mesaj Tarihi: 21 Ara 2023 Saat 19:14
Her iki ilacin da kullanim yerleri farkli.. Sizde hicbir ise yaramazlar. SAKIN Turk doktor akli ile is yapmayin.
Yazilarimi okuyun.
Piyasada cok yaygin "SAHTE" yaglar var!! Bunlarin yuzunden bu sekilde kaka yapiyor olabilirsiniz. 
Hastalik olsa; Kilo kaybi olur!

Mesaj Tarihi: 21 Ara 2023 Saat 19:19
Hocam 4 kilo verdim

Mesaj Tarihi: 28 Ara 2023 Saat 15:29
Hocam merhaba size danışmadan birşey yapmak istemedim. 2 aydır Düzelmeyen ishallerim vardı. Kadın doğum doktorum forbiome adults probiyotik başlamamı söyledi. Siz ne dersiniz? Ishallerim sabah uyaninca 1 kere su gibi oluyor. Gün içi sürekli karın guruldamaları mevcut

Mesaj Tarihi: 28 Ara 2023 Saat 20:46
Probiyotikler, sadece Antibiyotik kullanim sonucu bozulan barsak florasini duzeltmek icin kullanilirlar.
Deneyin. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat