Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kulak ve balgamlı kaka

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=78506
Tarih: 01 Ara 2025 Saat 11:49

Konu: Kulak ve balgamlı kaka
Mesajı Yazan: fethiyeakiiiin
Konu: Kulak ve balgamlı kaka
Mesaj Tarihi: 06 Ara 2023 Saat 18:18
İyi akşamlar hocam oğlum mart'ta 5yaşını dolduracak iki hafta önce kulak ağrısı ve ateşle doktora gittik ve burnu sürekli dolu kulağında bül oluşmuş dedi ve antibiyotik verdi zimaxs kullandık hocam ateşi çok yükseliyordu diye😞bugün kontrole gittik bül geçmiş ama kızarıklık var tekrar oluşmasın diye yine antibiyotik kullanması gerekir dedi amoklavin verdi bu arada burun yine dolu hiç geçmedi ve hocam karın ağrısıyla uyandı bu sabah üç kez oldu  yoğun balgam lı kaka yapıyor öksürükte var bu arada soğuk hava veriyorum serum fizyolojik koyup

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 06 Ara 2023 Saat 19:55
Siz bu sacma sapan doktorlara gittiginiz surece o kulak hicbir sekilde iyilesmiyecek.. Zira gaye iyilestirmek
 DEGIL!! Iyilesmemesini saglayip, sizi ilaclardan biktirip, ameliyata ikna edebilmek.
Bu kadar sik antibiyotik kullanimi da, barsak bakterilerini yok eder ve kaka bu sekilde olur.
Yaptiginiz (daha dogrusu, doktorun hatasi) arkasindan bir suru hatayi getirir. 
Butun ilaclari kESIN! 
Kulak agrisi oldugunda, benim tarif ettigim sekilde, Iliadin DAMLA kullanin.
Eski cevaplari bugunden geriye okuyun. 

Mesajı Yazan: fethiyeakiiiin
Mesaj Tarihi: 06 Ara 2023 Saat 20:06
Hocam peki o kozarıklık tekrar ilerlemez mi bide bu kaka antibiyotik ten dolayı mı öyle diyorsunuz prebiyotik kullanalım mı peki hocam bide serum fizyolojik nebülizatörle verelim mi fayda olurmu burnuna ve öksürüğe çok teşekkürler🙏

Mesaj Tarihi: 06 Ara 2023 Saat 21:50
Nereden biliyorsunuz, "kizarik" oldugunu?? 
Tedavi gerektiren bir durum (kizariklik) olsa, cocuk agridan yeri-gogu yikar.. 
Nasil olsa siz goremeyeceksiniz diye bu sekilde sizleri dolandiriyorlar, 

Mesajı Yazan: Mamocka
Mesaj Tarihi: 26 Mar 2024 Saat 14:14
Hocam kizariklikta antibiyotik gerekiyor mu yani? Kizim olrta kulak ihtihabi dendi ben yazilan antibiyotigi aldim fakat iliadinle devam ediyorum ilk gundeyiz; bana otoskopla gosterdi kulak icini ve saglam kulagini bildiginiz pancar gibiydi. Normalde otitlerde asla antibiyotigin yeri yok bildigimden ilaci acmadim bile ama son yorumunuza istinaden yaziyorum ( bu arada evet gece 5 saat boyunca agridan aglamisti ben de ilk doz diye iliadin henuz etki etmedi diye dusunuyorum) . Tesekkurler. 

Mesaj Tarihi: 26 Mar 2024 Saat 20:16
SADECE; Iliadin damla yeter .
Kizariklik, icerde biriken sivinin zara tazyik ederek yaptigi TAHRIS! Enfeksiyon degil!
Turk doktorlarina inanmayin. 

Mesajı Yazan: Mamocka
Mesaj Tarihi: 03 Nis 2024 Saat 21:46
Hocam merhaba bir sorum daha var, kizimin kulak ağrısı gecti dun iliadin damlatmayi biraktim. Agri olmamasi kizarikligin geçtiği anlamına mı yorumlanmalı yoksa doktora gidip baktirmali miyim tekrar emin olabilme adina? Cok tesekkur ederim saygilarimla. 

Mesaj Tarihi: 03 Nis 2024 Saat 22:47
SAKIN bu doktorlara "Kulak agrilari" nedeni ile gitmeyin... Daima sizleri dolandiracaklardir.
Kulakta; sivi veya kizariklik olsa, cocuk agridan duramaz!! 
AGRI YOKSA: Kizariklik da yoktur, sivi da yoktur!! NOKTA!!

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat