Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Ağız kokusu, çürük disler

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=78645
Tarih: 02 Eki 2025 Saat 16:00

Konu: Ağız kokusu, çürük disler
Mesajı Yazan: SMZinyet
Konu: Ağız kokusu, çürük disler
Mesaj Tarihi: 17 Ara 2023 Saat 10:49
Hocam merhaba 2yas oglumun dislerin uclari kendinden kopuyor..şekerli yiyecekler tuketiyor ama cok az..agzinda uyandiginda cok az koku oluyor son 3gundur..simdi burnu akiyor.NaCl(0,9% 200ml)ile yikiyorum burnunu.. ara bir ates 37-37,5 oluyur.atese hicbir sey yapmiyorum...limon bal su karışımı veriyorum.gunun bazi saatlerinde öksürüyor durmadan, hapsuruk da var..acaba bu ne ile ilgili ola bilir hocam.?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 17 Ara 2023 Saat 20:17
1- Maalesef; Fluor kullanmadiginiz icin, cocugunuz hayat boyu dislerinden cekecek!! Bunu bazi namusuz 
disciler , kasten saglik bakanligina, Zymafluor ithalatini yasaklatarak basardilar. Bir yerlerine KINA yaksinlar!
Gec kalmis sayilmazsiniz. 
Disardan getirtebilirseniz, Zymafluor 0.5mg tablet (Sakin D vitaminili olani almayin) getirtin ve 16 yasina 
kadar gunde 1 tablet verin. Cignesin veya agizinda eritip yutsun. 
2- Grip geciriyor, Grip icin anlattiklarimi uygulayin.  

Mesajı Yazan: SMZinyet
Mesaj Tarihi: 17 Ara 2023 Saat 20:23
Hocam Azərbaycanda yasiyorum.acaba nasil elde ede bilirim disarsan..Hocam bide Azerbaycanda bir virus var cocuklar ölüyor cok korkuyorum grip degil de baska birsey ola bilir dige..Gizli pnevmaniya cikmis galiba ondan vefat ediyor kucuk cocuklar.hangi vitamin kullana bilirim ben grip hakda yazilarnizi bulamadim.acaba link ata bilirmisiniz.cok təşəkkür ederim hocam

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 17 Ara 2023 Saat 21:09
1- Ilk sayfada YAZARLAR kisminda makale listeme bakin.
2- Forumdaki soru-cevaplari okuyun. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat