Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Levmont

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=78818
Tarih: 02 Eki 2025 Saat 08:21

Konu: Levmont
Mesajı Yazan: murat193
Konu: Levmont
Mesaj Tarihi: 27 Ara 2023 Saat 23:02
Hocam merhaba, arkadaşın 6 ve 10 yaşlarındaki çocuklarına doktor levmont çiğneme tableti yazmış. Alerjik bünyeleri olduğu için yazdım demiş, yoksa sık hastalanırlar şeklinde konuşmuş. Ben sizden bahsetmiştim, sormami istedi. Teşekkürler 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 28 Ara 2023 Saat 01:08
"Sahtekarligin 2. Safha " ilaclaridir. Sagladigi "SAHTE" iyilik hali ile aileleri aldatir ve hastanelik olmalarini saglar. 

Mesajı Yazan: Utkuberilinannesi
Mesaj Tarihi: 28 Ara 2023 Saat 11:29
Hocam araya giriyorum ama çok haklısınız bu levmont denen ilacı benim kızımada verdiler nerden bilelim alerjikmiş diyip kullandık ilacı kullanmaya başlayınca o uyumlu sakin kızım gitti huysuz inatçı herşeye ağlayan sinirlenen vurup kıran bir çocuga döndü..babası ve ben anlam veremedik farkettim ki ilaçtan sonra bu şekilde oldu ne zaman ki o ilacı kestim yavrum anında normale döndü arastırmalarım neticesinde bu çiğneme tabletleri çocuklar da duygu durum bozukluğu yapıyormuş ... Hazirana kadar kullancakmışız birde güya iki ay oldu kullanmıyorum o ilacı ...tamemen ticari mesele yavrularımızın sağlığı bir hiçççç..

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 28 Ara 2023 Saat 20:35
Kasten veriyorlar! 
Sahtekarligin 2. Safha ilacidir!!!
Bu sayede, 1 koyundan 3 post cikariyorlar, O YUZDEN, ASLA Grip teshis etmiyorlar! 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat