Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

2 aylik bebek

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=78928
Tarih: 28 Şub 2026 Saat 12:06

Konu: 2 aylik bebek
Mesajı Yazan: necla_211
Konu: 2 aylik bebek
Mesaj Tarihi: 05 Oca 2024 Saat 17:20
Hocam oğlum 2400gr 34+5te dogdu sezaryen ile doğdu şuanda tam 55 günlük 3700gr şuanda ablalari hasta oldu onlardan hastalik kapti 3 gün evde idare ettim sadece izotonikle buhar verdim ve siksık her burun deligine 10ar damla izotonikle burun yıkama yaptım ama bugün artık dayanamadim doktora getrdim çünkü nefes alamiyor tıkanıyor genzi balgam dolu oksurmeye çalisiyir oksururkende tikaniyor bugun artik beslenemez oldu emzirirken boguluyordu rengi morariyordu.Doktor bakti bronşiolit olmuş dedi yatış verdi oksijen corteir prednol ventolin parol verdi hocam napalim çok çaresiz kaldık çocuk elimizde kalacak ama bunlarida kullanmak istemiyorum

-------------
Necla

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 05 Oca 2024 Saat 18:28
Birde sujit antbythxk vermis

-------------
Necla

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 05 Oca 2024 Saat 20:28
KACIN!!! Yatmis olsaniz bile KACIN!! 
Bu pustlarin eline bir dusutunuz mu, sag cikmaniz mucize olur.
PUST!! 55 gunluk bir bebege, Hem de; ikisi de KORTIZON olan Cortair ve Prednol vermis!! 
Assagilik sarlatan!! 
Bronsiolit OLSA BILE; Bronsiolit, viruslarla olur ve tedavisi YOKTUR, selim bir durum olup, kendiliginden
 gecer! 
Hemen evinize KACIN ve sadece buhar ve Serum Fiz uygulayin. 
SAKIN Antibiyotik vermeyin. 
SAKIN Ventolin vermeyin!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2 yasindan kucuklerde kullanilmaz!!!!!!!!!!!!!
O cahil doktoun belli ki okumasi YOK, bari siz ilacin icini okuyun!! Yuh yani!! 

Mesaj Tarihi: 05 Oca 2024 Saat 20:58
Peki hocam evde tıkanırsa ne yapabiliriz doktor evde morarırsa bisey yapamazsin durumu agirlasmis dedi

-------------
Necla

Mesaj Tarihi: 05 Oca 2024 Saat 22:44
Turk doktorlarinin verdigi ilaclari (Ventolin, Cortair, Flixotide, Prednol, Asist, Aferin gibi) vermediginiz 
surece, tikanma olmaz. 

Mesaj Tarihi: 05 Oca 2024 Saat 23:40
Çok sağolun hocam ama sizden cvp gelene kadar bir defalik almis olduk şimdi bunlarin olumsuz etkisinden nasil kurtulabiliriz.Bisey yapmaya gerek var mı?

-------------
Necla

Mesaj Tarihi: 06 Oca 2024 Saat 02:24
Hayir, bir seferden bir sey olmaz.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat