Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Dürt gündür devam eden ateş

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=79056
Tarih: 31 Ara 2025 Saat 15:22

Konu: Dürt gündür devam eden ateş
Mesajı Yazan: Melek57
Konu: Dürt gündür devam eden ateş
Mesaj Tarihi: 15 Oca 2024 Saat 22:55
Merhaba hocam cuma günü 8.5 yaşındaki oğlum ateşlendi ateş boğaz ağrısı halsizlik iştahsızlık sonradan öksürük burun akıntısı da eklendi ateşi 38.5 çok yükselmiyor ama geçmiyorda ilaç vermedim doktora götürmedim ateşin bu kadar uzun sürmesi normalmi hocam

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 16 Oca 2024 Saat 02:46
Normal. Enfeksiyoz Mononukleoz ise, 1 hafta bile ates olabilir.
Bugunden geriye giderek, cevaplarimi okuyun. 

Mesaj Tarihi: 16 Oca 2024 Saat 22:16
Tekrar rahatsız ediyorum hocam kusura bakmayın lütfen sizden başka kimseye güvenemiyorum dün yazmıştım size oğlumun dört gündür devam eden ateşi gribi var diye bugün ateşi 37.5 u gecmedi  ama akşam üstü burnunu dilerken çok hizli hinkirmis o sırada kukagimda pat diye bir ses duydum diyip ağlamaya başladı ağrıdigini söyledi hemen illiadin kullandım şuan ağrı yok diyor illadine devam etmelimiyim

Mesaj Tarihi: 17 Oca 2024 Saat 02:28
Ne olur, ne olmaz, 5 gune tamamlayin. Belli ki, Oztaki borusu; bir acilip, bir kapaniyor.

Mesaj Tarihi: 17 Oca 2024 Saat 02:34
Teşekkürler hocam 🌼

Mesaj Tarihi: 22 Oca 2024 Saat 21:25
Tekrardan merhaba hocam size yazdıktan bir gün sonra oğlum gece kulagim ağrıyor diye ağlayarak uykudan uyandı hemen illiadin damlattim ağrı kesici verdi onun üstüne uyudu sabaha uyandığında kulağı akmisti baya iltihap gibi  sanırım gene zarı patladi illiadini beş güne tamamladım daha devam edeyimmi ikinci sorumda geçen senede aynı sorunu yaşadık hocam kulak zarı patlamıştı size sormuştum sonra iyilesmisti ikinci kez patlayan kulak zarı kendi kendini tamir edermi gene

Mesaj Tarihi: 23 Oca 2024 Saat 02:21
10 defa da delinse, kendini tamir eder. Yeter ki, siz o kulaga bir sey damlatmayin. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat