Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Çatlak

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=79098
Tarih: 04 Ağu 2025 Saat 10:28

Konu: Çatlak
Mesajı Yazan: Lamia
Konu: Çatlak
Mesaj Tarihi: 18 Oca 2024 Saat 12:29
Merhaba hocam
Kızım bir ay sonra dört yaşına girecek ,baya tombul bir cocuk.
Uzun süredir süren ara ara olan popo yanması yaşıyor genelde büyük tuvalette çıktığında , Geçen ağladı ASM ye götürdük çatlak var dedi krem ve fitil yazdı (anestol,) fitili hiç kullanmadim , kremden kullandım yanma oldukça tekrarlıyor ne yapmalıyım, ( bende baktım popo delik kenarında iki tane çatlak var)tavsiyeniz varmıdır teşekkürler. ( Bu arada bir ay önce andazol vermiştim )

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 18 Oca 2024 Saat 19:22
NE catlagi!!!! Allah askina nasil olurda Turk doktorlara inanirsiniz??
Popo deliginin diger adi;  "buzuk" dur! Niye bu isim verilmistir? o gorduklerinin buzulme ile olusan, "pliler"dir.
Tursu, baharat, kuru yemis vermeyin. 

Mesaj Tarihi: 30 Oca 2024 Saat 19:44
Hocam çocuk doktoruna götürdük kızımı, çatlak geçmek üzere deyip kremi kullanmamı istedi . 
Popo yanması devam ediyor , gündüzleri çisi tutuyor kaciriyor biraz her defasında , siliyorum ama bu nem yapmış olabilir mi bu yanmayı , andazol kullandım iki ay önce tekrar versem zararı olur mu , hocam birde uykuda çoğunlukla altına kaçırıyor  nasıl bir yol izlemeliyim ,son olarak uyanınca ağzı kokuyor süt içince geçiyor normalmi 
Çok olduysa özür dilerim teşekkürler hocam 

Mesaj Tarihi: 30 Oca 2024 Saat 21:21
Andazol kullanin. 

Mesaj Tarihi: 17 Şub 2024 Saat 21:46
Hocam merhaba
Daha öncede sormuştum kusura bakmayın tekrarlıyorum ama napacagimi bilemedim , kızım 4 yasina girdi uzun kilolu bir çocuk kolay kolay hastalanmaz, yine popom yanıyor diye çığlık çığlığa ağlıyor kaka yapmak istemiyor , andazol kullandım şikayeti kesilmedi , doktorlar çatlak var deyim krem veriyor , sizce ne yapmalıyım 

Mesaj Tarihi: 18 Şub 2024 Saat 04:17
Proctalgia Fugax denilen, ve popo adelesinin krampidir.
Utu ile havlu isitin, rulo yapip, poposuna koyun. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat