Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

D vitamini

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=79102
Tarih: 05 Eki 2025 Saat 01:18

Konu: D vitamini
Mesajı Yazan: MRTECVT
Konu: D vitamini
Mesaj Tarihi: 18 Oca 2024 Saat 20:05
Hocam 42 yaşında bayanım Eylül ayında d vitamini 22 idi. Devit3 ampul içtim Kasım ayında 1 ampül daha içtim 17 ocakta tekrar ölçüldü 33 çıktı. Devit3 ampül içmelimiyim.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 19 Oca 2024 Saat 04:43
Evet!! Ideal deger: 50-100 arasidir. 
Simdi 1 ampul icin, 1 ay sonra tekrar icin Nisan ayinda tekrar olcum yaptirip, bana yazin. 
Goruyorsunuz degil mi, Turk doktorlarinin bu konuda ne kadar palavraci olduklarini!! 
1 ampul icene bile "-zehirlenirsiniz" diyen dangalaklar nerede acaba??? 

Mesaj Tarihi: 02 May 2024 Saat 21:50
Ocak ayında 33 olan d vitaminim şuanda 37 olmuş tekrar dvit içmelimiyim. Nisan ayında ölçtürüp bana yazın demiştiniz. 

Mesaj Tarihi: 03 May 2024 Saat 09:08
2 ampul Dvit3'u bir ay ara ile icin ve Agustos ayinda tekrar olcturup bana yazin.

Mesaj Tarihi: 18 Kas 2024 Saat 00:40
[QUOTE=MRTECVT]Ocak ayında 33 olan d vitaminim şuanda 37 olmuş tekrar dvit içmelimiyim. Nisan ayında ölçtürüp bana yazın demiştiniz. [/QUOTE
2 ampul 1er ay arayla içip ağustos ayında tekrar ölçtürün demiştiniz. 15 kasımda ölçüldü 25 e düşmüş (temmuz ağustos ayı hergün deniz kenarında geçti.) yazın dvit3 ampul içtiğim halde neden bu kadar düşmüş olabilir. 43 yaşında bayanım şimdiden çok teşekkür ederim hocam. 

Mesaj Tarihi: 18 Kas 2024 Saat 10:13
Demek ki kemiklerinizde zerre D vitamini kalmamış ve bu yüzden kemikler bulduklarında, dolaşımdaki D 
vitaminini hemen bağlıyorlar! 
Tekrar aynı şekilde 2 ampul daha için. 
VE, TÜRK DOKTORLARA SELAM OLSUN!!
 Belki vicdanları azıcık sızlarda kronik yalanlarından (veya cahilliklerinden) vazgeçerler!

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat