Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kortizon

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=79339
Tarih: 16 Eki 2025 Saat 15:26

Konu: Kortizon
Mesajı Yazan: Anneysen
Konu: Kortizon
Mesaj Tarihi: 06 Şub 2024 Saat 02:54
Doktor bey merhaba.enjeksiyon decort ampulün ya da benzerinin icirilmesi etki etmez diyorsunuz peki icirildiginde tıpkı kortizon almış gibi zarar verir mi ya da bagisikligi baskilar mi

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 06 Şub 2024 Saat 04:06
HICBIR etkisi olmaz! zaten onun icin agizdan veriyorlar! Anlayacaginiz, aileleri kekliyorlar. 

Mesaj Tarihi: 06 Şub 2024 Saat 14:05
Hocam sayenizde çok şey öğrendim Allah razı olsun. Benim kizimada pfapa dediler lakin aft lar olmadığı için biri eksikse pfapa değildir dediğiniz için artık kanmiyorum ancak merak ettiğim kızıma bir sefer decort içirdiler ne ates ne başka bisey kalmadı 1 saat önce ateşler içinde yanıyordu bu decort icilince etkisizse neden böyle oldu peki birdaha kanmamak icin öğrenmek için soruyorum sayenizde öğreniyorum hocam

Mesaj Tarihi: 06 Şub 2024 Saat 17:14
Yalancı bir etkiyse yani belirtilerin üstünü sadece örtüyorsa beni korkutan yan etkisi yani boşuna icirdiler biliyorum artık ancak zarar vermismidir bagisikligi baskilayip midesine zarar vermismidir yani ağzından alınınca zararı nedir

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 06 Şub 2024 Saat 19:24
Bir zarari olmaz. 
Tipik soytari Turk doktor uygulamalarindan biridir. 
Ilerde (foyalari iyice ortya cikinca)  bundan da vazgecerler!! 
Nasil ki artik her oksurene, Astim demiyorlar, bu sacmaliktan da vazgececekler. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat