Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Genel check up

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=79424
Tarih: 18 Oca 2026 Saat 14:26

Konu: Genel check up
Mesajı Yazan: Mamocka
Konu: Genel check up
Mesaj Tarihi: 13 Şub 2024 Saat 14:55
Hocam belirli araliklarla yapilan kan testleri hakkinda fikirlerinizi merak ediyorum. Sizce gerekli mi? Ornegin cocukta bir hastalik yokken (zaten hastalik esnasindaki degerler degistigi icin), yil icinde vitamin degerleri kan degerleri aclik tokluk sekeri vs gibi baktirmaya gerek var midir? 
Tesekkurler. 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 13 Şub 2024 Saat 19:21
Tamamen GEREKSIZ!!! Meslek hayatim boyunca, bu sahtekarliklari hicbir hastalarima uygulamadim. Ancak
gerek oldugunda tahlil istedim!! 

Bu tahlillerin altinda yatan sahtekarlik; doktor-laboratuvar CETESININ, halka attiklari kaziklardir! 
Cocuk kan degerleri yanina, "Eriskin Referans araliklarini" yazarak, olmayan hastaliklari sanki varmis gibi,
gosterip, halki dolandiriyorlar! Cok kan degerleri, eriskinlerinkinden cok farklidir. 
Bu sekilde; ya aileleri ya da devleti dolandiriyorlar! Devletin "dolandirilmak" umurunda olmadigi icin, olan
para ile tahlil yaptiran  gariban ailelere oluyor. 
Ikinci bir husus: Gunumuz doktorlari bir hastayi muayene edip, teshis koyamadiklari icin, her gelen hastayi
laboratuvara gondermeyi marifet saniyorlar! 
Bari, istedikleri tahlilleri dogru-durust degerlendirebilseler, o da YOK!!Yuksek MONO degerininin ne anlama
 geldiginden bile haberleri YOK!

Cocuk sahibi Turklerin, Turkiye'de isleri cok zor! O yuzden, bazi konulari okuyup ogrenmeleri sart! 
Cocuk doktorlarinin arkasindan Dahiliye doktorlarinda da kokusma baslamis!! 
HDL kolesterolu bile dusurmek icin tedavi verenler var! 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat