Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

21 aylık yeşil akinti

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=79577
Tarih: 01 Eki 2025 Saat 10:01

Konu: 21 aylık yeşil akinti
Mesajı Yazan: elifkerem
Konu: 21 aylık yeşil akinti
Mesaj Tarihi: 24 Şub 2024 Saat 23:45
21 aylık kız çocuk. Bugun altını değiştirirken az çiş yaptığını ve yeşil akinti olduğunu farkettim dünden beridir de çok huzursuz gece bir ara atesi çıktı ağlayarak uyandi dıştan olduğunu düşünüyordum ama vajinadan yeşil akinti beni düşündürdü hocam. Su içiyor ve emiyor çok sık normalde hep bezi çok dolu olurdu bu sekil emme ve Su içmeyle.  Eski mesajlara baktım sıcak suya oturtun demişsiniz yaptık bugün 2 kere ama hala var ve temizlerken  de zaten sizden ogrenmistik önden arkaya temizlemeye hep çok dikkat ettim . Başka ne yapabiliriz hocam enfeksiyon olabilir mi 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 25 Şub 2024 Saat 02:11
Vajinasina kaka bulasmis!! Sabunlu sicak su kuvetine, 10 dakika kadar oturtmaya devam edin. 
Bulasma sadece silerken olmaz! Kaka yaptiginda, tazyikle(bilhassa sulu kaka oldugunda) on tarafa bulasabilir.
Idrarda azalma olsa, vucudunda ODEM olur!! 

Mesajı Yazan: elifkerem
Mesaj Tarihi: 25 Şub 2024 Saat 10:11
Evet hocam bugünlerde kakasi sıvıyı.
Ödem dediğiniz ne hocam gece aşırı terledi 2 kere üst değiştim su içinde kalmış gibi terlemisti. Oda sıcaklığımiz 22 olmasına rağmen üstünü ortmememe rağmen böyle mi olur hocam 

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 25 Şub 2024 Saat 19:34
Odem dedigim, terligini veya ayakkabisini GIYEMIYECEK kadar ayaklarinin sis olmasi!!

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat