Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Gece başlayan nefes alamıyor gibi öksürük

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=79595
Tarih: 21 Eki 2025 Saat 16:59

Konu: Gece başlayan nefes alamıyor gibi öksürük
Mesajı Yazan: beyza0623
Konu: Gece başlayan nefes alamıyor gibi öksürük
Mesaj Tarihi: 26 Şub 2024 Saat 13:59
İyi günler sayın hocam.16 aylık bebeğimin 1 haftadır burun alıntısı vardı okyanus suyu sıkıp burnunu sık sık temizliyordum .Azalmıştı burun akıntısı.Ama dün gece ağlayarak uyandı ve nefes alırken zorlanıyordu.Soğuk hava verip cold mix damlattım yatağınjn ucuna.Sabah kalktığında aynı şekilde devam edince doktora götürdük .Ciğerleri az tıkanmış dedi dinleyerek ve kulağnda hafif kızarıklık var dedi. Tabiki antibiyotik ve bir sürü hava ,alerji ilaçları verdi. Ben kullanmak istemiyorum .Çünkü abla kreşten sürekli hastalık getirdiği için antibiyotik çok kullandık. Ballı limonlu su verdim.Şimdi de öksürüyor.Ne yapmamızı önerirsiniz

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 26 Şub 2024 Saat 20:41
Tipik, bildigin Turk doktoru! 

"Ciğerleri az tıkanmış dedi dinleyerek ve kulağnda hafif kızarıklık var dedi. Tabiki antibiyotik ve bir sürü
 hava ,alerji ilaçları verdi. "

- "Az tikanmis" NE DEMEK? Boyle salak-salak konusarak, sozum ona sizi korkutup sayginlik uyandiracagini
 zanneden bir sarlatan! 
- Bir de isi garantiye almak icin, "kulaginda hafif kizariklik var" der!!  Oyle bir sey olsa, cocuk agridan
 yeri-gogu yikardi! 
Bu salaklari ciddiye almayin, semtlerine bile ugramayin. 
Sadece, benim Gripler icin anlattiklarimi uygulayin, yoksa bu salaklar, asla grip teshis etmezler!

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat