Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Gıda ve toz alerjisi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=79800
Tarih: 18 Oca 2026 Saat 15:00

Konu: Gıda ve toz alerjisi
Mesajı Yazan: Shrckk
Konu: Gıda ve toz alerjisi
Mesaj Tarihi: 12 Mar 2024 Saat 22:14
Hocam merhaba , oğlumda burun akıntısı burnunu çekememe,göz altı morluğu,öksürükler, kulakta sıvı ,genıs eti büyümedi vs sebeplerınden dolayı alerjı testi yaptırdım .ertesi güne atakları başladı . Teste bir sürü gıda alerjısı ve ev toz akarına ,küfe alerjısı çıktı . Doktorda bize levmont tableti , ventol ve ınfacort u nebulle vermemızı ıstedı .oğlum suan gece öksürüğü kusmayla sonlanıyor ve sabah kalkınca öksürük başlıyor.bır hafta sonunda bugün tüm gün öksürdü .alerjı testınden sonra tüm gün öksürdü tabi . Hocam nen ne yapacağımı şaşırdım .hangı bır gıdadan koruyayım ? Yada ılac vermek levmont ozellıkle vermek ıstemıyorım .ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: kaytug
Mesaj Tarihi: 12 Mar 2024 Saat 23:54
Merhaba 8 yas oglum var. bizde ayni toz alerjisi var ama test yaptrmadik. Surekli burun tikali .onceair tablet kullaniyoruz.havalar alerji havasi. Agaçlar çicek açti.. bi gun hava 22 derece ertesi gunu 9 derece. Sonra ki gun 17 derece.Havalarin bile dengesi saştı. 

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 13 Mar 2024 Saat 03:40
Saglam dolandirilmissiniz!!!
Bu sozum ona "allerji testlerinin: HICBIR ilmi yani yoktur! 
Zaten; bu testlerde NE CIKARSA CIKSIN, ayni ilaclar verilir!!! Yapilanlar, soytariliktir!
Siz hic; Turk doktorlarinin Grip teshis ettiklerini gordunuz mu??? Tamamina ; Astim veya allerji derler! 
Eger hakikaten "pollen" allerjisi varsa; Zaditen veya benzeri olan Allerset surup 1 olcek vermeniz yeterlidir.
OnceAir, Astim ilacidir! 

Mesajı Yazan: Shrckk
Mesaj Tarihi: 24 Mar 2024 Saat 13:34
Hocam oğlumun hala gece öksürüğü kurulu saat gıbı başlıyor bır saat devam ediyor kusmayla bitiyor.sabahta üç saat öksürüyor ve sonlanıyor ne yapmam lazım ?

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 24 Mar 2024 Saat 18:54
Bir onceki cevabi okuyun. Orada dersini iyi calismis bir annenin onerileri var, onlari uygulayin.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat