Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Aclik ve Sihhat kazanmak!!

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=79866
Tarih: 13 Oca 2025 Saat 20:37

Konu: Aclik ve Sihhat kazanmak!!
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Konu: Aclik ve Sihhat kazanmak!!
Mesaj Tarihi: 17 Mar 2024 Saat 05:14
Fasting Stop eating for one to several days to detoxify and cleanse your system. This is supposed to promote recovery from dozens of ailments and generally strengthen the body. Actually, fasting causes the breakdown of muscle tissue and protein, and inhibits liver function, which results in accumulation of toxins. The real 27 4 Chapter Five effect is the exact opposite of what is claimed. Rating= -1 to -3, depending on the extent of starvation

" Dag gibi umitler, dondu birere Igde'ye.
    Gecti Bor'un pazari, sur esegi Nigde'ye!"

Evet, bir anli-sanli iddia daha FOS cikti! Ac kalmanin saglik uzerine, bir faydasi olmadigi gibi, ac kalma
 sonucu adele dokusu ve protein yikimina sebep oldugu, Karacigerin islevlerini bozdugu ve bunlarin sonucunda
 acligin surelerine bagli olarak dokularda toksik maddelerin biriktigi anlasildi.  

Cevaplar:
Mesajı Yazan: aleynaaa
Mesaj Tarihi: 17 Nis 2024 Saat 23:35
hocam oruç için mi demiştiniz yoksa uzun süreli açlık yapanlar var su diyeti gibi bu tarz açlıklardan mı bahsediliyor yazıda. ingilicem okdar yok anlayamadım😅

Mesaj Tarihi: 19 Nis 2024 Saat 09:37
Oruc suresinden uzun, "Yasam tarzi" olarak uygulandiginda!

Mesajı Yazan: Ozgeee3
Mesaj Tarihi: 04 Tem 2024 Saat 15:52
Çok doğru bencede hocam aralıklı oruç diyeti yapayım dedim 🤭 açlıktan yemek düşünmekten heleee heleee ona özel yemekler hazırlamakta strese girip kilo vermek değil aldırdı 😂

Mesajı Yazan: asneti
Mesaj Tarihi: 22 Ağu 2024 Saat 10:28
.....

Mesajı Yazan: ceynrose
Mesaj Tarihi: 16 Eki 2024 Saat 21:34
Kadir hocam bende bu aclik orucunu makat catlagim varken denedim 5 gun bisey yemedim sadece su ictim sirf yara bu arada iyilessin diye .evet iyilesti ama 5. Gun gozlerim ve tenim  sapsari oldu sarilik oldum birden aninda korktum ve bitirdim.

-------------
batuhanım herşeyim.

Mesaj Tarihi: 16 Eki 2024 Saat 22:31
Vücut; sizlere ne yapacağınızı söyler. Hiçbir konuda abartıya gitmeyin. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat