Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Sinekten Koruyucu Spreyler

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: F. Erkin Ültanır (Bebeğinize ürün satın alırken...)
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=7989
Tarih: 22 Tem 2025 Saat 23:19

Konu: Sinekten Koruyucu Spreyler
Mesajı Yazan: duygu07
Konu: Sinekten Koruyucu Spreyler
Mesaj Tarihi: 22 May 2008 Saat 01:37
Erkin Bey yeniden merhabalar.
On ay önce kadar sprey şeklinde olan Ch.... Zanza aldım. Çok az kullandım ama bu yıl da kullanabilir miyim ya da yenisini mi almalıyım?
Bu arada siz sürülen krem şeklinde olanını mı yoksa spreyi mi önerirsiniz? Malum önümüz yaz ve burada şimdiden kızımı ve bizi şişlemeye başladılar. Arkadaşlarım ve benim için biraz açıklama yapabilir misiniz?
Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.
Sevgiler.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: erkinu
Mesaj Tarihi: 23 May 2008 Saat 17:53

Merhaba Duygu Hanım,

Yaz öncesi güzel bir soru. Öncelikle çocuklarınız için hangi sinek kovucu ürünleri kullanmalısınız ya da kullanmamalısınız bundan bahsedeyim. Sinek kovucu bir çok ürünün içeriğinde deed denilen bir madde vardır.Bu  tür ürünler kanunen 2 yaş altındaki çocuklar üzerinde kullanılamazlar. Deed Vietnam savaşı sırasında Amerikan askerlerini sivrisnekten korumak amacıyla geliştirilmiş ve 12 saat etkili kuvvetli ve kimyasal bir maddedir. Söylediğim gibi 2 yaş altındaki çocuklar için kullanılmasının teklif edilmesi dahi kanunen yasaklanmıştır. Bahsettiğiniz ürün Avrupa'da kozmetik yönetmeliğine uygun olarak üretilen ve satılan bir üründür. İçersinde kimyasal hiç bir madde yoktur ve  İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi de ürünün içeriğinde hiç bir kimyasal madde bulunmadığını onaylamıştır. Üründeki etken madde  hint leylağıdır. Hint leylağının kokusu haşeratı uzak tutar. Ürünün içeriğini çok iyi bildiğim için ben de çevremdeki insanlara gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum, bebek sahibi olanlara.  Ürünün kullanım tarihi bir kozmetik ürünü olduğu için, 1 yıldır, kapağı açıldıktan sonra.

Sevgilerimle,

Erkin ÜLTANIR

Mesajı Yazan: duygu07
Mesaj Tarihi: 23 May 2008 Saat 18:15

İçimizi rahatlatan bu güzel yanıtınız için çok teşekkür ederim Erkin Bey. 

Peki sprey mi losyon mu daha rahat kullanabilirim? Bebeğimin cildi çok aşırı hassas bir cilt. Her ikisini de kullanabilir miyim? Yoksa biri diğerinden farklı mıdır? Bunu da cevaplarsanız çok memnun olurum.
Sevgilerimle.
(Bu ürünü büyükler de kullanabilir mi bilmiyorum ama ben de kullanıyorumBig%20smile)

Mesajı Yazan: erkinu
Mesaj Tarihi: 23 May 2008 Saat 19:21
Spray kullanım açısından daha pratik. Jel ise deriye elle daha iyi yedirilebilir elinize bulaşması rahatsızlık vermezse. Ürün tabii ki yetişkinler tarafından da  kullanılabilir. En önemli özelliği 2 doğumndan itibaren kullanılabilmesidir daha önce de belirtiiğim gibi. Hem bebeğiniz hem de kendiniz için 2 saatte bir tekrar uygulamanız gerekli ürünü.

Sevgiler,

Erkin.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat