Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Koltukaltı ağrısı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=79945
Tarih: 20 Ara 2025 Saat 01:53

Konu: Koltukaltı ağrısı
Mesajı Yazan: Emy
Konu: Koltukaltı ağrısı
Mesaj Tarihi: 21 Mar 2024 Saat 12:53
Hocam iki haftadır ara ara sol koltukaltım sızı şeklinde ağrı vuruyor. Zorlamıyor. Şiddetli halsizliğim var. Kan tahlilleri normal çıktı. (hgb-glukoz). Son günlerde sıklaştı. Acaba meme kanseri mi oldum? Elimle her iki tarafı yokluyorum. Ama anlayamıyorum. Çenemin altında sol tarafta bir beze var. Koltuk altımda elime birşeyler geliyor. Normal doku mu değil mi ayırt edemiyorum. Elleyince ağrı üzüyor. Özele gidecek durumum yok. Devletede randevu bulamıyorum. Son birkaç gündür sanki doğum yapacakmışım gibi ağrılarım oluyor. Akıntıda değişiklik yok. Kanama yok. Ne oluyor bana anlamadım. 36 yaş bayan 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 21 Mar 2024 Saat 18:51
Bir Kadin-Dogum doktoru gorsun. 

Mesajı Yazan: Emy
Mesaj Tarihi: 23 Mar 2024 Saat 08:48
Hocam bu ağrılar sebebi ile bir iftarda 19.30 bir sahurda 5.20 APROL FORT içtim. Daha önce diş ağrısı sebebiyle kullandığım oldu. İlk Defa kullanmadım. Son dozdan 24 saat sonra ellerimde, kollarımda, gövdede, sırtımda kızıl gibi döküntüler oldu. Kaşıntı yok. Sağ elim şişti. Sol beldede var elimi kapatınca hissediyorum. Ayak parmaklarımı bükünce onlarda da şişlik olduğunu hissediyorum. İlaç kaynaklı mıdır? Bilemedim. Ne olur ne olmaz zyrtec içicem. 

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 23 Mar 2024 Saat 19:18
Olabilir. Allerjiler, ilk alista DEGIL, son aldiginizda olur. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat