Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Bebeğim kaka yapmakta zorlanıyor

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=80354
Tarih: 11 Kas 2025 Saat 18:15

Konu: Bebeğim kaka yapmakta zorlanıyor
Mesajı Yazan: Masume
Konu: Bebeğim kaka yapmakta zorlanıyor
Mesaj Tarihi: 27 Nis 2024 Saat 09:16
Merhabalar bebeğim 3 aylık kakasında önce mukus vardı daha sonrasında kakasını yapmakta zorlanmaya başladı sürekli kıvranıyordu birgün boyunca kakasını yapmıyor ve daha sonra yaptığında sulu sarı  şekilde yapıyor bundan sonra yaptığı kakalarda mukuslu oluyor çok sancısı oluyo yardımcı olursanız sevinirim 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 27 Nis 2024 Saat 10:23
Az yedirin... 14 seneden beri nerede ise her hafta bu soru soruluyor!
Yeni dogan ozellikleri yazimi ilk sayfadaki Yazarlar kismindan bulup okuyun, veya kitabimdan okuyun. 

Mesaj Tarihi: 11 May 2024 Saat 21:19
Hocam damlayı bırakalı 14 gün oldu hâlâ bir değişiklik yok ne yapmalıyım 

Mesaj Tarihi: 11 May 2024 Saat 21:40
Cocuk rahat ise karismayin.
Kaka yapmak istiyor ve yapamiyorsa; Gliserin fitil ile uyarin. 

Mesaj Tarihi: 11 May 2024 Saat 22:01
Hocam maalesef hiç rahat değil çok sıkıntılı  hocam alerji ihtimali olabilir mi bizim ailede çoğu kişide alerji var 

Mesaj Tarihi: 12 May 2024 Saat 08:44
NIYE bu Turk doktorlarinin; "Her sikayeti allerji'ye baglamalarina" inaniyorsunuz ki!
Hicbir allerji kabizlik ile alakali degildir! 
NIYE benim cevremde hic kimsede allerji YOK!
Gliserin fitili deneyin. 

Mesaj Tarihi: 12 May 2024 Saat 13:31
Hocam kabızlık yok artık o rahatladı ama çok huzursuz ve sudan çıkmış balık gibi el kol çırpıyor günde iki kez yapıyor ya su gibi oluyor yada fazlasıyla mukuslu ve kötü kokulu  bir türlü geçmek bilmiyor emzirme aralıklarını açtım damlayı bıraktım peki neden düzelmiyor hocam

Mesaj Tarihi: 12 May 2024 Saat 16:39
Ilac kullandi iseniz o yapar! D vitamini haric hicbir ilac kullanmayin.

Mesaj Tarihi: 12 May 2024 Saat 22:21
Hiçbir ilaç kullanmadım sadece d vitamini hocam çocuk çok kötüydü hastaneye götürdük kan testi yaptılar doktor kandaki alerji seviyesinin çok yüksek olduğunu söyledi kan testiyle alerji olduğu kesinleşir mi gaita istedi ama onu yaptıramadık daha 

Mesaj Tarihi: 12 May 2024 Saat 22:33
ALT=49
AST=68
TOTAL IgE=97.4
Bunlar yüksek çıkan değerler hemogramda da yüksek yada düşük çıkan değerler var 

Mesaj Tarihi: 12 May 2024 Saat 22:58
Türk doktorları IgE'yi sadece allerjinin yükseltiğini zannedecek kadar aptaldırlar! 
Barsak parazitleri, diş çürükleri, en sık yükselten sebeplerdir. Ayrıca; "Eosinofilik granulomalar (sizdeki değil),
Sinüzitler, Idrar yolu enfeksiyonları da nadiren yükseltirler.

Bunlar gibi zırva doktorlardan uzak durun. Bunlar, Astım, Allerji ve Reflü'den başka hastalık ismi bilmezler. 
Siz sadece benim Grip için anlattıklarımı uygulayın. 
Siz hiç bu palavracıların Grip teşhis ettiklerini gördünüz mü?

Mesaj Tarihi: 12 May 2024 Saat 23:32
Hocam siz söyledikten sonra aklıma geldi aslında kızımın rahatsız lığı şöyle başladı ben İBS hastasıyım kızımın rahatsızlığı başlamadan önce her zaman kullandığım bitki karışımı bir ilacım vardı onu kullandım bir 4 gün 4-5 gün kadar daha sonra o pek işe yaramadı sonra probiyotik kullandım 4 gün daha sonra pek iyi olamadım bana bir bitki karışımı önerdiler ebegümeci sinir otu ve ısırganı karıştırıp akşamları bir bardak çayını yapıp içtim birkaç gün sonra kızımın rahatsızlığı ortaya çıktı ben de çocuğa bir zararı olacağını düşünemedim çünkü bitkidir zararı olmaz diye düşündüm aslında

Mesaj Tarihi: 12 May 2024 Saat 23:36
Birde söylediğiniz gibi ailecek bir grip atlattık yeni kızımda hafif hafif öksürüyor gerçekten grip olduğu için mi değerler yüksek çıkmış birde yazınızı bulamadım 

Mesaj Tarihi: 13 May 2024 Saat 08:52
O her 2 grup ilaclarda sebep olur! 
Sanki Turkiye'deki sarlatan doktorlar yetmezmis gibi, birde basimiza bu "otcular", "tamamlayici tibcilar"
gibi hicbir tibbi bilgileri olmayan soytarilar turediler! Meydan bos ya, herkes bu gariban halki dolandirma
pesinde! "ot" olunca, masum mu oluyormus?? Afyon da OT!! 
Bu cahil cuhele grubu hicbir hastaligi teshis ve tedavi edemezler.
Aynen "Cin tibbi" gibi sadece arazlari yok ederler! 
Ates, oksuruk, ishal, kusma, burun akintisi, hepsi, vucudun savunma mekanizmalaridir. 
En azindan bundan sonra bu dolandiricilara para kaptirmayin. Hem paranizdan, hem caninizdan olursunuz.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat