Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

??

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=80397
Tarih: 19 Eyl 2025 Saat 12:35

Konu: ??
Mesajı Yazan: NagihanKY
Konu: ??
Mesaj Tarihi: 01 May 2024 Saat 10:02
Merhaba Kadir Bey 
3 yaşındaki oğlum parmağını maket bıçağı ile kesmişti dikişlikti ama attırmadık ve şuan iyileşti ama oğlum parmağını o günden beri kullanmıyor. Baş parmağıydı kesilen parmağı ve o parmağını sürekli avucunun içine alıp sanki parmağını korumaya alıyor ve kullanmıyor sürekli parmak avucunun içinde elini kapalı tuttuğu içinde tüm elini kullanmıyor bişey taşıyacak olsa iç bileğine yaslayıp taşıyor falan hocam. Artık durum beni rahatsız etmeye başladı geçer iyileşince dedim ama iyileşmiş ve acımıyor olmasına rağmen yok kullanmıyor. Teşvik ediyorum söylüyorum sürekli oğlum elini aç oyuncağını tutabilirsin artık iyisin diye ama maalesef. Ne yapsam bilemiyorum.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 01 May 2024 Saat 12:34
Bas parmagi ile isaret parmagini birbirine degdirebiliyor ise, onemli bir sey yoktur. 
Degdirebiliyorsa, yumusak bir top ile  oynasin.

Mesajı Yazan: NagihanKY
Mesaj Tarihi: 01 May 2024 Saat 21:19
Hocam değdiriyor harekette sıkıntı yok ama kullanmak istemiyor psikolojik olarak sanırım çok canı yandı kestiğinde çok ağladı bide çok kanadı. Hala onun etkisinde mi bilmiyorum acımadığının oda farkında ama hala parmağında bir şey varmış gibi davranıyor bunu nasıl yeneceğimizi bilmiyorum zamana mı bırakmamız lazım yoksa kullanması için teşvik mi etmeliyiz zorlamak ne kadar doğru olur?

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 02 May 2024 Saat 10:05
Ara ara, basparmagini diger 4 parmak ucuna 5-6 kere degdirsin. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat