Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kronik öksürük

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=80497
Tarih: 06 Ara 2025 Saat 18:34

Konu: Kronik öksürük
Mesajı Yazan: Fdmrcn
Konu: Kronik öksürük
Mesaj Tarihi: 09 May 2024 Saat 22:34
Dr bey biz bugün 3 ay süren öksürük için alerji ve reflü ye baktirdik alerji temiz çıktı akciğer filmi sıkıntılı değil ama akciğer sesleri kaba zatürre belirtisi dedi 14gun agumentinb ve 5 gün inhalasyon Tedavisi Verdi... Reflü içinde 1 ay bazı yiyecekleri kısıtladi takip edicez. .. ateş 1 gün oldu sadece  geçti  dilinde pas yok sadece geçmeyen öksürük var bide burun akıntısı ...bu gece sizin dediğinizi yaptım coldmix ve sıcak buharı birde ılık içecekler verdim bol miktarda balgamli kustu.. kaç gün uygursam geçer bu öksürük yada geçer mi sadece bunlarla başka ne yapabilrim 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 09 May 2024 Saat 23:13
Tipik bir "salak" doktor!! Bunlar:
1- Asla Grip teşhis etmezler.
2- Her öksürene, eskiden Astım derlerdi, ben foyalarını ortaya çıkardığımdan beri artık her öksürene, Allerji
 veya Reflü diyorlar, bunlar olmazsa; "zatürre" diyerek hastaneye yatırıyor!
3- Bu sahtekarların en temel "Tıp literatüründen "bile haberleri yoktur!! "akciğer sesleri kaba!" NE DEMEK!! 
Sakın böyle salak doktorlara kanmayın. Sadece benim öksürük için anlattıklarımı uygulayın. 
4- Artık aklı başında hiçbir Lise mezunu Tıbbiyeye girmiyor ve meydan böyle salaklara kaldı!

Mesajı Yazan: Fdmrcn
Mesaj Tarihi: 10 May 2024 Saat 00:14
Tamamdır doktor bey çok teşekkür ederim harfiyen uygulayıp gozlemliycem inşallah hemen iyileşir 🙏🏻

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat