Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Teşekkür mesaji

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=80582
Tarih: 21 Ağu 2025 Saat 18:51

Konu: Teşekkür mesaji
Mesajı Yazan: Btl
Konu: Teşekkür mesaji
Mesaj Tarihi: 14 May 2024 Saat 23:04
Hocam cocugum gece çok terliyordu burdaki soru cevaplardan esinlenerek dvit baktırayim dedim 11 geldi hastanedeki doktor coledan 3 damla ver ampul kullanma sakın dedi sizi dinledim hemen dvit ampul icirdim iki gün önce 2 gündür terlemiyor bu kadar hızlı etki eder mi Allah razı olsun sizden bende hemşire bir anneyim yıllardir yenidogan yogunbakimda çalıştım ne kadar da yanlış ilerliyor  hersey bazen yatirilan cocuklara çok üzülüyorum sayenizde bilincleniyoruz ilk sizi tanıdığım zaman o lkadar kalıplaşmış yanlışlarımız varmış ki dediklerinize tereddutluydum açıkçası ama her dediğinizi dikkate aldım ve her defasında daha kolay atlattık meğer ne cekmisiz ilaclardan doktorlardan

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 15 May 2024 Saat 09:40
Maalesef!! Saglik kuruluslarin eski sahipleri olan doktorlar, bu kuruluslari yabanci Finans Merkezlerine
sattiklarindan beri bu asagilik rezaletler giderek artiyor.
Sahtekarligin her cinsi bu Finas Kuruluslari tarafindan, hukumetten aldiklari garanti ile uygulanir oldu.
Bunlara Saglik bakanligi bile bir: "-Dur, cus!!" bile diyemiyor!

Mesajı Yazan: Emy
Mesaj Tarihi: 15 May 2024 Saat 13:52
Benim oğlumda uykuya daldığında su gibi terlerdi. Saçları, ensesi, boynu, sırtı. Bende tahlil yapturdum. 2 ampul içirdim. Şimdi sıfır ter. Geçen sene anasınıfına toplamda 4 ay gitmedi hastalıktan. Bu sene 1.sınıf devamsızlık toplam 15 gün bile değil. Dvit ampulden korkmayın derim. 

Mesajı Yazan: Hassasanne07
Mesaj Tarihi: 15 May 2024 Saat 15:26
Benim oğlumda lenf nodu çıkmıstı gemen gece terleme varmı die sordu doktorlar evet vardı ve ben çok korktum korkkuttular bir sürü hocam şenf nodunda. Korkmayın dedi bütün yazıları okudum ampul içirdim 3 ay sonra bir daha içirdim şuan terleme bizim de geçti ve 1 yıldır ateş düşürmüyorum ilaç kullanmıyorum amtibiyptik gereken durumları biliyorum vermiyorum resmen saha kısa sürmeye başladı hastalıklar  

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat