Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

6 aylık aşılarını yaptırmayın dediler

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=80608
Tarih: 19 Ara 2025 Saat 08:58

Konu: 6 aylık aşılarını yaptırmayın dediler
Mesajı Yazan: Eskcansu
Konu: 6 aylık aşılarını yaptırmayın dediler
Mesaj Tarihi: 17 May 2024 Saat 00:35
Hocam 6. Aya girdiğimizde bebeğim hasta oldu covit sars ve inflanza pozitif haliyle değerleri düştü nötrofil değeride 1.1 gelince hastanede yatırdılar bizi 6. Gün antibiyotik aldık sonra tabırcu olduk aşılarını sordum yaptırabilirim değilmi bi sakıncası olurmu die sakın yaptırmayın nötrofil değerleri çok düşük vücudu enfeksiyonu mikrobu kaldırmaz aşılar bi süre kalsın dediler ama içim içimi yiyor 6. Ay aşıları önemli biz şimdi ne yapalım bu aşıları 1 ay sonra kontrol değerlere bakıcaklarmış yükseldimi yükselmedimi görüşünüz nedir

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 17 May 2024 Saat 09:14
SAKIN Turk doktorlarina hicbir konuda inanmayin. ASILARINI MUTLAKA YAPTIRIN. 
Bu salaklar, hala viral enfeksiyonlarin Notrofilleri dusurdugunu ogrenemediler! Sakin bunlari ciddiye almayin.
Bu geri zekalilar asla Grip teshis etmedikleri icin, Griplerin kan tablosu uzerine olan etkilerini nereden bilsinler? 
NOT: Ayrica da, yapilacak asilar, "Humoral sitem bagisikligi" ile etki ederler. Antikorlari arttirirlar.
Notrofiller uzerine bir etkileri yoktur.
Ama diyeceksiniz ki: Turk doktorlari, "Humoral bagisiklik" ile "Hucresel bagisikliklari" nereden bilsinler?? 

Mesajı Yazan: Eskcansu
Mesaj Tarihi: 17 May 2024 Saat 09:48
Vallahi yaptırmadık hocam biz randevu alıp yaptıralım teşekkür ederim bilgi için 1,5 ay geçti üzerinden bir sımıntı olurmu koruculuğu olur değilmi

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 17 May 2024 Saat 09:54
HEMEN yaptirin.. Ne diye bu serserilere inanirsiniz ki!!

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat