Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Deposilin 6 3 3

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=80634
Tarih: 27 Tem 2025 Saat 21:55

Konu: Deposilin 6 3 3
Mesajı Yazan: Basaksyhn
Konu: Deposilin 6 3 3
Mesaj Tarihi: 18 May 2024 Saat 21:41
Hocam merhaba oğlum(4yaş) 10 gün önce kızıl belirtilerinin hepsini gösterdi sizden ögrendiklerime binaen kızıl oldugunu düsündüm evde Augmentin 400 şurup vardı ona basladık ertesi gün ateş bitmişti yanık cilt görüntüsü dildeki beyazlık kusma koku vs hepsi bitti 10 gün kullandık bugün antibiyotik bitti yanımda deposilin 633 var ne olur ne olmaz diyerek hastaneye gidip vurduralım mı yoksa bekleyelim mi sabah son Augmentini içmişti gece yine antibiyotik saatinde iğne yaptırayım mı cok antibiyotik kullandık orta kulak enfeksiyonu yüzünden iğneler de olduk tüp takıldı yorucu süreç geçirdik antibiyotiğe boğmak da istemiyorum ama ilerde başımıza kötü şeyler gelsin de istemiyorum akdeniz anemisi taşıyıcılığımız da var bu arada şuan  sadece burun akıntısı var o da bugün arttı konuyla alakalı değildir diye düşünüyorum şimdiden çok teşekkür ederim 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 18 May 2024 Saat 22:44
Daha İLK gün Deposilin6-3-3 yapılması gerekiyordu.
Dünkü cevaplarımı okuyun. 
Hergün aynı konuları ANLATMIYORUM!!

Mesajı Yazan: Basaksyhn
Mesaj Tarihi: 18 May 2024 Saat 22:49
Deposilini sonradan sizden ögrendim o yüzden ilk gün kullanma şansım yoktu Augmentin başlamıstık bile tün yorumlarınızı okudum ögrenmek istediğim yine de yaptırayım mı baska bir yerde 20 gün daha pen os demiştiniz bugun hafta sonu recete bulamayacagım için elimdeki deposilini mi kullansam dedim 

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 19 May 2024 Saat 09:32
En hayırlısı Deposilin yaptırmanız. En az 1 ay tekrar Streptokok bulaşmasını önlemeniz iyi olur. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat