Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Geçmedi geçmiyor

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=80727
Tarih: 13 Eyl 2025 Saat 17:38

Konu: Geçmedi geçmiyor
Mesajı Yazan: Guldenergin
Konu: Geçmedi geçmiyor
Mesaj Tarihi: 24 May 2024 Saat 23:07
Hocam 3 yaş kızımız boğaz ağrısı yutmada güçlük boğazda kızarıklık şişmiş bademcikler ve beyaz lekeler ağız kokusu ve ağiz içinde dişlerde sararma nedeni ile dr gittik kızım antibiyotik içmediği için tek doz deposilin 6.3.3 yapıldı tek doz yapıldı ve ek olarak bi tedavi uygulanmadı ama halen durum aynı ve agiz kokusu bademcik büyümesi ve beyaxlık daha da yoğunlaştı nedir bu hastalığın tanısı tedavisi hocam..ne kullanmamız lazım 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 24 May 2024 Saat 23:21
Bugünden geriye giderek cevaplarımı okuyun. Bu müthiş Türk doktor salaklığı artık çok yaygınlaştı! 
Siz hiç bu salakların, Grip teşhis ettikleri gördünüz mü? Her ateşli hastaya aynı salak zihniyet ile antibiyotik
 verirler. 
Çok okumanız lazım.

Mesaj Tarihi: 24 May 2024 Saat 23:22
Bu geçmek bilmeyen bademcik şişmesi geniz akıntısı ağız kokusu be bademcik üzerindeki beyaz lekelere sizin tavsiyeniz nedir hocam 

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 24 May 2024 Saat 23:35
Okuyun diyorum, okumuyorsunuz ve hep herkesin sorduğu "kontur" sorular aynen soruluyor!
Bugünden geriye giderek cevaplarımı okuyun. 

Mesajı Yazan: SMZinyet
Mesaj Tarihi: 27 May 2024 Saat 09:49
Merhaba.acaba sizin kizinizda gectimi boğaz agriri geniz akintisi?bizde de ayni durum ek olaraq karin agrisi ve cok fazla gaz cikarma var

Mesaj Tarihi: 27 May 2024 Saat 17:32
Maalesef geçmedi geniz akıntısı iltihaplı olmaya başladı bademcikler aşırı büyük korkuyorum hergun muayeneye götürülüyor solunuma engel olur diye dün dr mecbur antibiyotik verdi iltihaplı geniz akıntısı ve agiz kokusu olduğu için bu gün daha iyi gibi sizede geçmiş olsun geniz akıntisina bakın koyu kıvamlımı şeffaf veya yeşil sarı gibi mi diye ben sürekli takip ettim önce şeffaf bir akıntı idi şimdi yeşile döndü ve agiz kokusu başladı ihmal etmeden dr gidin

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat