Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Geçmeyen gaz geçmeyen grip reflü

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=80791
Tarih: 18 Ağu 2025 Saat 21:11

Konu: Geçmeyen gaz geçmeyen grip reflü
Mesajı Yazan: Ceydakocaer
Konu: Geçmeyen gaz geçmeyen grip reflü
Mesaj Tarihi: 30 May 2024 Saat 19:06
Merhaba Kadir bey
Oğlum 12 haziranda 1 yaşına giricek doğar doğmaz sepsis denildi yogum bakımda kaldı antıbyotıkle başladı hayata 6 aya kadar iyisi gelişimi ana hep gaz vardı.6 aydır geçmeyen gribi var burun akıntısı burun tıkanıklıgı geniz akıntısı gözler hep kızarık bazende çapaklı 2 hafta hasta 1 hafta iyi sonra tekrar aynı döngü bu sırada bakter denildi cıgerde leke denıldı hep antıbyotık kullandı ama hiç değişme olmadı.şu an anne sütü ve ek gıda alıyor.ek gıda alana kadar kaka cıvık ve sarıydı ek gıdadan beri hep sert.günlük yapıyor .yumurta bir cimdik yese 10 kere ıstıfra edıyor ara da deniyorum yine aynı.ve .haşa geceleri cıglıklq uyanıyor üstten kac defa geğiriyor  bizim çabamızla cıkarıyor
Artık grıpten hep huzursuz  yazılarınızı okudum kıstıs fıbroz mu alerji mi akdeniz anemiisi mi arastırıyorum ama artık cok yorgun testlerle ıyce yormak ıstemıyorum sizin fıkrınıze ihtiyacım var kan ılacı kullanmıyorum d vitamini sadece alerjı surubuda hic vermedım doğum kılosu :3740 
2 aylık:4750
3 aylık :6190
4,5 aylık:7145 
6 aylık :8400
11 ay 18 gunluk:8400 süt mama asla almıyor kasar peyniri yiyor sadece süt ürünü olarak

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 30 May 2024 Saat 22:24
Yediğiniz kazıkların hangisinden başlasak ki!! Öyle çok anlı-şanlı kazıklar yemişsiniz ki!!
1- Bebeklerde sepsis olmaz! Bebeklerde ilk 3 gün WBC(Lökosit): 9.0-35.0 aralığındadır. Sepsis teşhisini
koyan SALAK belli ki, bebeklerdeki WBC değerlerlerini bilmiyor! Olan da sizin bebeğe olmuş! 

2- Bebek gazının sebebi harketsizliktir. 
3- Devamlı böyle salakca bir gerekce ile  antibiyotik verilen bebeklerde normal barsak florası hiç
 gelişemez! Bütün şikayetleri kullanılan antibiyotikler yüzünden.
4- Reflü bebeklerde olmaz. Reflü'de KUSMA OLMAZ! Türk doktorları, her kusan hastaya "Reflü" derler o 
salakları ciddiye almayın.
5- Gelişme için; cinsiyet belirtilmemiş!! 
Siz kendiniz "Boy-Kilo" cetvelinden takip edin. 
Yapılacakjlar:
 Sakın bir daha bu doktorlara gitmeyin!!!
 Bütün ilaçları kesin. 
Yazılarımı okuyun. 

Mesaj Tarihi: 30 May 2024 Saat 22:53
Sizi bir kaç aydır takıp edıyorum gözüm açıldı ama cocugumun bagırsak florasını nasıl toparlayabılırım gelişimine nasıl katkı saglayabılırım cinsiyet erkek

Mesaj Tarihi: 30 May 2024 Saat 23:04
[TUBE] https://hizliresim.com/rf0n6to%5b" rel="nofollow - https://hizliresim.com/rf0n6to[ /TUBE]

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 31 May 2024 Saat 09:28
Resim açılmadı!
Yapılacaklar!! 
1- Antibiiyotik kullanmayın! 
2- Bebekler, anne karnında annenden geçen antikorlar sayesinde anne kadar hastalıklara bağışıktırlar! Bu
sebeple, ilk 1 yaş içinde; ne sepsis olur, ne de bakteriel hastalıklar. Sadece yapıları devamlı değiştiği için
 anne antikorlarının etki edemediği Virüs enfeksiyonları olabilir. 
AMA, Türk doktorları asla Grip teşhis etmedikleri için böyle salak salak işler yaparlar.
3- Her gün, alabildiği kadar yoğurt yedirin. Probiyotikler sizin çocukta aşırı gaza sebep olur.
Varsa son damlasına kadar anne sütü verin. SAKIN çocuğa steril bakmayın!!! temiz bakın. Sakın bu konuda
Türk doktor tavsiyelerine kanmayın. Öyle içme suları ile filan çocuk yıkamayın.Bırakın çocuk biraz etraftaki 
 mikroplarla karşılaşsın.

4- 3.7kilo doğmuş iri bir bebeği 1 yaş BİTTİĞİNDE!!!!!! 9.5 aylık cesametine getirebilmek için o doktorun
baya bir kabiliyetsiz ve bilgisiz olması gerekir. 
Bütün bu olumsuzlukların sebebi, ilk gün "sepsis" tanısını koyan DANGALAK!! 
Not:Bir bebek, ilk doğduğu gün; 1 yaşına girer!! 1 sene sonra 1 yaş biter ve 2 yaşına girer!

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat