Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Azitro 200 antibiiotik

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=81318
Tarih: 01 Eki 2025 Saat 00:27

Konu: Azitro 200 antibiiotik
Mesajı Yazan: Dobi
Konu: Azitro 200 antibiiotik
Mesaj Tarihi: 16 Tem 2024 Saat 21:36
Kadir bey oğlum 4 ay önce çok hastalandı koltuk altlarında lenf nodlari şişti her iki kolunda bir kaç tane reaktif görünümlü yazıyor enfeksiyon hemotoloji her yere götürdüm..size lenf notlarını sormayacağım  bütün yazılarınızı   okudum..hemotoloji doktoru  oğlumun daha önce kediyle teması olduğu için kedi tirmigi testinin yapilmasini enfeksiyon doktoruna söylememi istedi bu lenf nodlari bizim alanımızla  ilgili değil enfeksiyon doktoru işini daha verimli yapması gerektiğini söyledi ..enfeksiyon doktoruna gidince testin adını tam hatırlamadığım  için kedi tirmigi testi diyince bizim hastanemizde bu test yapılmıyor ( Bakırköy egitim araştırma) bana bir antibiyotik yazdı azitro 200  bana bunu kullanmamı bir ay sonra tekrar gitmemi söyledi...durduk yere çocuğa antibiyotik kullanmak istemiyorum kadir bey ama siz kullanın ise yarar derseniz kullanacağım şimdiden teşekkür ederim

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 17 Tem 2024 Saat 08:40
Yazılarımı okuduğunuz halde, hala bana bu soruyu sorduğunuza göre, cevap yazsam da anlamayacaksınız
 demektir.
"Kedi tırmığı" HA!  Komik ötesi. 

Mesajı Yazan: Dobi
Mesaj Tarihi: 17 Tem 2024 Saat 09:43
Kadir Bey şu an için sadece lenf notları ile yazılarınızı okudum kedi tırmığı derken ismini Ben hatırlayamadım için doktora o şekilde ifade etmek zorunda kaldım cevapladığınız için teşekkürler

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat