Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kreş

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=81327
Tarih: 23 Eki 2025 Saat 10:36

Konu: Kreş
Mesajı Yazan: Alaraoy
Konu: Kreş
Mesaj Tarihi: 17 Tem 2024 Saat 11:28
Kadir bey .kızım şuan 32 aylık . 34 aylık olduğunda kreşe başlamış olacak . Ama yemek yemeyi ve uyumayı hiç sevmiyor evde bile zorla karşılıyoruz bu ihtiyaçlarını . Ben uyutuyorum oglende eve gidip emzirerek  .Tuvaletini de tam ogrenemedi . Çişini söylüyor ama kakasını hep altına yapıyor. Bezi bırakması sartmis okula başlaması için . Gelişimi normal .yazın bahçede çok çocuk görüyor arkadaşları oluyir ama kışın malesef herkes okulda . Bu şartlarda bize kreşi oneriyir musunuz ne dersiniz.  Kararsızlıktan stresten hasta oldum Kadir bey. Fikrinizi söylerseniz o kadar mutlu olurumki . 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 17 Tem 2024 Saat 11:41
4 yaş bitmeden tuvalet terbiyesi ve konuşma hiç başlamayabilir.
Kreşe vermek zorunda iseniz; Yaşıtları ile beraber olacağı bir Kreş bulun. Yoksa, şart değil. 

Mesajı Yazan: Alaraoy
Mesaj Tarihi: 17 Tem 2024 Saat 14:00
Hocam bı soru daha sorsam . Emzirerek uyutuyorumya.  Haliyle kreşte onu uyutamayacagim . Bundan dolayı uykusuz kalacak . Bağışıklığı düşer mi uykusuzluktan , emzirmeyi sonlandirmali miyim . Ya da  uyutmaya zorlarlarsa travma olur mu . Ve bı başka sorum da uyusun diye ilaç verirlerse kreşte bunu nasıl anlayabilirim . Kızmayın nolur çok önemli benim için sizin cevaplarınız Embarrassed

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 17 Tem 2024 Saat 19:17
  "Bağışıklığı düşer mi uykusuzluktan , emzirmeyi sonlandirmali miyim"
  " uyutmaya zorlarlarsa travma olur mu ."
Böyle Türk doktor zırvaları ile uğraşmayın. 

" uyusun diye ilaç verirlerse kreşte bunu nasıl anlayabilirim "
Anlayamazsınız. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat