Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Sosyal iletişim problemi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=81482
Tarih: 10 Eki 2025 Saat 15:37

Konu: Sosyal iletişim problemi
Mesajı Yazan: murat193
Konu: Sosyal iletişim problemi
Mesaj Tarihi: 01 Ağu 2024 Saat 01:18
Hocam merhaba, ilkokul 3. Sınıfa geçen 8 yaşındaki oğlum arkadaşları ile iletişim kurmada, diğer çocuklar gibi hemen kaynaşıp oyun oynamada özellikle de futbol tarzı kaotik oyunlara katılma konusunda zorluk çekiyor ve katılmak istemiyor. Ama dersleri gayet iyi, insanları seviyor, eve misafir gelsin biz gidelim istiyor. Yaşadığımız sıkıntı ile ilgili psikiyatri desteği, oyun terapisi, ergo terapi gibi destekler aldık. Herhangi bir ilaca gerek olmadıği, bu tarz konularda destek vermemiz tavsiye edildi. Lakin hanım sürekli acaba bunu nasıl aşarız, daha iyi bir uzman mı bulsak gibi sürekli bir arayış içinde. Tavsiyeniz ne olur, teşekkürler 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 01 Ağu 2024 Saat 09:33
Asperger Sendromu olabilir. Hiçbir şey yapılamaz, tipi böyle. Ayrıca da bu faaliyetlere katılmaya mecbur da
 değil. 
Kendisi hayatından memnun ise, karışmayın ve zorlamayın.

Mesaj Tarihi: 01 Ağu 2024 Saat 12:23
Teşekkürler hocam. Aslında ben sizin görmenizi çok istiyordum ama bir türlü İstanbul programı denk getiremedik. Hocam bir de geniz eti problemimiz var, kbb doktorları ameliyat öneriyor ama ben sizin görüşlerinizi bildiğim için uzak duruyorum, hanım biraz ameliyat yanlısı. Hem geniz eti, hem de bu özel durumu ile ilgili daha net bir fikir sahibi olmamız için size gelebilir miyiz. Biliyorum kbb uzmanı ya da psikolog değilsiniz ama sizin tecrübelerinizi çok önemsiyorum. 

Mesaj Tarihi: 01 Ağu 2024 Saat 15:30
Ne zaman isterseniz , ben evdeyim, sadece gelmeden önce haber verin.

Mesaj Tarihi: 01 Ağu 2024 Saat 18:00
Tamamdır teşekkürler hocam 

Mesaj Tarihi: 04 Ağu 2024 Saat 00:28
Hocam merhaba, pazartesi gelmeyi düşünüyoruz, Kocaeli'den geleceğiz. Kaç gibi müsait olursunuz, WhatsApp dan yazmıştım ama yarın arayayım mi daha net irtibat kurmak için. Teşekkürler. 

Mesaj Tarihi: 04 Ağu 2024 Saat 08:48
Yola çıkacağınız zaman arayın. Eşimin bir doktor görüşmesi var, randevu vermesini bekliyoruz. 
0(532)226 4077

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat