Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Danisma

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=81882
Tarih: 09 Eki 2025 Saat 02:12

Konu: Danisma
Mesajı Yazan: esmanurr
Konu: Danisma
Mesaj Tarihi: 06 Eyl 2024 Saat 00:10
Hocam size bir konu hakkında danışmak istiyorum malum doktorlara çok guvenemedigimzden  en azından bı yol gösterirsiniz diye rahatsız ediyorum .. eşim 38yasinda  boyu 173cm ve kilosu 68 olan bir erkek .. e genele olarak bir hastalığı yok alerji bı bünyesi var herzamn sole ki işte bazı çiçekler hapsurtur gbi veya mesala bazı kavunlar hemen boğazını giciklar gciick tarzı oksurtur .. bal kesinlikle dokunur karın agirisi çeker çok az bile olsa .. ama dikat ederse sağlıklıdır.. bu son zamanlarda aniden gelen bir nefes tıkanması yaşıyor boğuluyor gbi oluyor nefesi cekicegi zamnda bı ses geliyor .. genelde su icerkn ve gce yatarken sanırım genizden bı akıntı oluyor oda boğuluyor gbi oluyormuş yutkunmiyormus dört yiliik süreçte beş altı defa olan bu durum son bir ayda her iki üç günde oluyor diyor acaba bu durum pskoljik mi yok KBB ile mi alakli yoksa kalpmidir yoksa ciğer mi normalde öksüren feln biri degl.sigara alkol yok ne oneririsiniz

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 06 Eyl 2024 Saat 08:41
Denemek için; 2-3 gün gece yastığına 2 damla ColdMix damlatıp, sonucu yazın. 

Mesaj Tarihi: 06 Eyl 2024 Saat 13:11
Tamamm hocam yapaalim birde hocam bnzer sorun mu diyelim bilemiyorum aama yeğenim altı aylık boyu kilosu normal son zamanlarda oda küçük bir oksuurk geliyor mesal gün içinde veya bı kaç damla su içiyor ağzında mi bekletiyor anlamiyorz böle boğulur gbi oluyor sanki nefes borusuna kaçmış gbi gozlerine varasiya morariyor sonra toparlıyor kndine geliyor ama hani o an çok korkutucu oluyor bu yüzden ailesi KBB ye feln götürmüşler kamera ile her yerine bakmışlar ama.hic bir problem gorulememis özellikle uykuda da olduğu için annesi korkudan uyanıyorum diyor yani boğulur mu hocam böle geçici bir durum mu dur acab a?kesinlik grip felnndegl burnu tıkalı da da dgl bu durum yeni dogdugnda yoktu .. acaba ek.gdyla mi başladı bilemyoruz bunun için de cold mıx mu onerirsnz

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 06 Eyl 2024 Saat 18:42
Yastığını yükseltin. Yatar durumda beslemeyin. 

Mesaj Tarihi: 06 Eyl 2024 Saat 18:44
Tamm hocam

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat