Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

D vitamin

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=81977
Tarih: 01 Eki 2025 Saat 07:40

Konu: D vitamin
Mesajı Yazan: Emineaselalp
Konu: D vitamin
Mesaj Tarihi: 14 Eyl 2024 Saat 22:26
İyi akşamlar hocam oğlumun D vitamini değeri geçen sene 21 çıktı bu sene ölçtürmedim ara ara D vitamini damlası kullandık kendim geçen gün kan değerime baktırdım D vitamini 22 size yazdım oğlumla birlikte ben D vitamini ampul kullanabilir miyiz gece terlemesi oluyor oğlumun diye sizde evet bir ay ara ile D3 ampul kullanın demiştiniz bugün eczaneye ampul almaya gittim fakat bana kim kullanacak diye sordular ben de çocuğum ve ben dedim çocuk kaç yaşında dediler beş yaşında dedim beş yaşındaki bir çocuğa D3 ampul ağızdan verilmez siz kafayı mı yediniz dediler fakat ben inatla aldım kafamı çok karıştırdılar ben yine de sizin dediğinizi yapmak istiyorum oğlum beş yaşında ampulü ağızdan verebilir miyim eczacı ben asla kendi oğluma ağızdan bunu vermem dedi vereceksem damardan vermem gerekir ağızdan bunu çocuğuna nasıl verirsin diye çıkıştı 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: yarenim1012
Mesaj Tarihi: 14 Eyl 2024 Saat 23:15
Bunu bende merak ediyorum 6 yaşında oğlum var gece terlemesi çok var kafa terlemesi sırt terlemesi sürekli üst değiştiriyorum gündüzde hemen terleyen bir çocuk tahliller temiz çıktı ama D vitamini düşük çıkınca damla vermiştiler günde 1 damla dedi bende devit3 ampul kırıp yarım içirebilirim miyim diye soracaktım geçmiş olsun 

Mesaj Tarihi: 14 Eyl 2024 Saat 23:18
Teşekkürler damlayı bazen unutabiliyorum vermeyi ampul şekli daha büyük kolaylık ama eczacı çıkışınca biraz korkmadım değil en olmadı yarım yarım veririm diye inatla aldım neden adam öyle yaptı şaşırdım böbreklere vs zararı olsa Dr bey neden önersin

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 15 Eyl 2024 Saat 08:59
O eczacı, salağın önde gideni!! Dvit3 ampulü "damardan" çocuğuna versin de görsün anasının ebesini!! 
Allahın geri zekalısı! Bu salaklar aynen papağan gibidirler! 2 tane sosyetik sahtekar doktor ne zaman bir 
şeyler  uydurduğunda hemen ona tabi olurlar.
Hele bir de işin içinde çıkar varsa 4 elle sarılırlar.
Bu puştların bütün davası, ucuz ilaç satmamak!!! 
80'li yıllardan beri hem aileme, hem hastalarıma devamlı benim anlattığım şekilde Dvit3 ampul kullanırım.
Sırf çocukların dişleri çürüsün de, dişciler para kazansın diye Zymafluor ilacını yasaklatan saglık sisteminden
(Sağlık bakanlığından, sağlık memuruna kadar) ne beklenebilir ki? Hepsi bu tezgahın içindedirler!

Mesaj Tarihi: 15 Eyl 2024 Saat 09:22
Haklısınız hocam bana farklı  markaların dil altı d3 spreylerini önerdiler inatla dinlemeyip aldım ama insanların kafalarını karıştırmaları hiç doğru değil teşekkür ederiz bize yaklaşımı öğrettiğiniz için 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat