Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Can sıkıntısı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=82048
Tarih: 26 Ağu 2025 Saat 00:12

Konu: Can sıkıntısı
Mesajı Yazan: Alaraoy
Konu: Can sıkıntısı
Mesaj Tarihi: 23 Eyl 2024 Saat 08:22
Hocam 34 aylık kizim var . Bakicisi var , isim yakın öğle arası beni görüyor.  Beşten sonra anne baba olarak gereken ilgiyi gösteriyoruz .ekransiz büyüyor . Park , oyun artık şartlar dahilinde ne varsa yapmaya çalışıyoruz . Yaz mevsimi bitince faaliyetleri azaldı haliyle .bir hafta önce de memlekette kuzeniyle çok güzel oyunlar oynadı alıştı arkadaşı olmasına ama tatil sonrası boşluğa düştü . Dönüşte  hircinlasmaya başladı . Mesela tuvaletini tutuyor , bebeksi hareketler yapıyor , ne dersek tam tersini yapmaya çalışıyor . Yani sormak istediğim şey can sıkıntısı bir sorun mudur. Ben buna çok icerleniyorum anne olarak . Arkadaşı yok çünkü yaşadığımız yerde . Birazda uzatmisim yazıyı kusura bakmayın . Teşekkür ederim . 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 23 Eyl 2024 Saat 08:53
Biraz bol resimli hikaye kitapları okuyun. 
Evet, canı sıkılıyor! Haklı. 

Mesaj Tarihi: 23 Eyl 2024 Saat 08:59
Yani bu durum çocuğunuz için bir sorun . Doğru anlamışım değil mi . Akranlarini görmek istemesi onun için yeme içme gibi bir ihtiyaç haline gelmiş artık 

Mesaj Tarihi: 23 Eyl 2024 Saat 11:29
Olduğu kadar. Kardeş düşünürmüsünüz?

Mesaj Tarihi: 23 Eyl 2024 Saat 11:42
İstiyoruz hocam . Biraz zor geldi bize anne baba olmak o yüzden ağırdan aldık kardeşi :) 
Kreşlere de güvenemiyorum sekiz beş de cok uzun . Biraz daha büyüsün diye bekliyorum ama galiba kreş yolu göründü bizim kıza . 

Mesaj Tarihi: 23 Eyl 2024 Saat 11:47
Karar sizin. İmkan ölçüsünde her ailenin farklı görüşleri olur, saygı gösteririz. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat