Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Uykuda seyirme ya da sicrama

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=82239
Tarih: 02 Eki 2025 Saat 19:56

Konu: Uykuda seyirme ya da sicrama
Mesajı Yazan: toobish47
Konu: Uykuda seyirme ya da sicrama
Mesaj Tarihi: 09 Eki 2024 Saat 11:25
Hocam merhaba 
Biri 10 biri 8 yaşında iki çocuğum var. İkisi de 10 yaşında olan uzun aralıklarla sıçrama 7 yaşında olanın da kısa araliklarla uyku sırasında sıçraması mevcut. Sanki elektrik gitmiyo beyne o hissi veriyor. Sicrarken ikisi de uyanmiyor. Uyku durumu devam ediyor. Ben vücutlarına dokundugumda hissediyorum. Bazen kucugunki saatlerce sürebiliyor. Her gece olmuyor. Uykuya dalış sırası ya da uykunun yoğun olduğu sıra farketmiyor. Ailemde epilepsi hikayesi yok falak Dr epilepsiden şuphelendi. 
Nörolojiye yonlendirildik. Ama ayın 24 une verildi randevu. 
Mardin'de yaşıyorum ve acaba önden bir nöroloji druna mi gorunsek bilemedim...size güvenim sonsuz...lütfen yardımcı olun😔

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 09 Eki 2024 Saat 12:13
" falak Dr epilepsiden şuphelendi. Nörolojiye yonlendirildik. Ama ayın 24 une verildi randevu. "
Sakın gitmeyin, çok aşşağılık bir sahtekar! 

Kedi yavrularınada bile görülen bir durum. Uykuya dalarken, uykunun  REM safhasında olan normal bir 
davranıştır!!
Ne günlere kaldık!!!

Mesajı Yazan: toobish47
Mesaj Tarihi: 09 Eki 2024 Saat 16:19
Hocam eeg cekecekmis Dr da.bgn iletisime geçtim. Kizimda sabaha kadar oluyor hiç uyanmiyor. Sanki fişi çekilip tekrar takılıyor gibi...bazen dakikada bir bazende on dakikada bir ama sabaha kadar...

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 10 Eki 2024 Saat 09:33
Akşamları1 ölçek Atarax şurup içirin. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat