Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Gecmeyen enfeksiyon ve ishal

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=82262
Tarih: 31 Ara 2025 Saat 15:21

Konu: Gecmeyen enfeksiyon ve ishal
Mesajı Yazan: Bsrglc
Konu: Gecmeyen enfeksiyon ve ishal
Mesaj Tarihi: 10 Eki 2024 Saat 13:54
Hocam merhaba yas 51 annem tansiyon seker hastasi agustostan once potasyum bobrek degerleri yuksek cikti kaninda enfeksiyon yuksek dediler antibiyotik verdiler. 2 kez daha kontrole gitti enfeksiyon yine yuksek tekrar antibiyotik yazmislar. Surekli 4 aydir da ishal ve karni sisiyor. Dusmeyen bir enfeksiyonu var en son "CİPRO 500" yazmislar suan hala kullaniyor ama bagirsaklari cok kotu surekli ishal nefes daralmasi var birkac gundur. D3 demir ve B12 surekli dusuk ilaclardan tamamlanmiyor. Endoskopi kolonoskopi yapicaz demisler demir eksikligi anemisi olarak demir neden yukselmiyor diye arastirilacak. Hocam genel olarak dusmeyen bir enfeksiyon ve yukselmeyen bir demir degeri var ne dusunursunuz bu konuda hocam fikirleriniz cok degerli. Hocam resim yukeleyemedim tahlil sonuclarini atacaktim instagramdan atiyorum ordan  bakarmisiniz tahlil sonuclarina 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 10 Eki 2024 Saat 19:13
Türk doktorlarına inanmayın.. Onlar CRP ile enfeksiyon teşhisi koyarlar!! Enfeksiyon denilince de, hepsine
antibiyotik verirler. Halbuki, sadece "Bakteriel enfeksiyonlara" antibiyotik verilir. Viral enfeksiyonlara verilmez!
CRP; hem bakteriel, hem virüs enfeksiyonlarında yükselir! 
Antibiyotik gereken; Bakteriel Enfeksiyon teşhisi, bütün dünya da; WBC ile konur!
WBC; 11 üstüne antibiyotik gerekir. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat