Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Tesekkurler hersey için

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=82415
Tarih: 28 Tem 2025 Saat 07:19

Konu: Tesekkurler hersey için
Mesajı Yazan: Adyali
Konu: Tesekkurler hersey için
Mesaj Tarihi: 18 Eki 2024 Saat 13:32
Kadir bey , sizi tanıdığım için yazılarınızı okuduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum.  Dün ortaya çıkan haberleri okuyunca dehşete düştüm. Keşke ulkecek sizin yazılarınızı hepimiz okusak aydinlansak . Hakkınızı nasıl öderiz bilmiyorum.  Hersey için bilgileriniz ve öğrettikleriniz için tekrardan teşekkürler iyiki varsınız 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Cevaplar:
Mesajı Yazan: mrvgvz
Mesaj Tarihi: 18 Eki 2024 Saat 15:17
Bende aynı şeyi düşündüm böyle sahtekar katil doktorlarin hastanelerin olduğu bir ülkede yaşıyoruz bizi bilgilendirdiginiz için size ne kadar teşekkür etsek az Allah sağlık sıhhat versin size 

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 18 Eki 2024 Saat 15:22
Elimden geldiğince, halkı bilgilendirmeye çalışıyorum. 
Benim verdiğim bilgiler; bütün dünyada ve kitaplarda yazılı olan bilgilerdir! O yüzden bana diş geçiremiyorlar!
Siz okudukca, bu doktorlarda okumak zorunda kalacaklar! 
Malesef; zamanında bir kaç sahtekar Prof.'un  uydurmaları ile durum bu hale geldi!
Bu pisliklerin temizlenmesi epey zaman alacak. 

Mesajı Yazan: Nili
Mesaj Tarihi: 19 Eki 2024 Saat 07:32
Hocam iyi ki varsınız yıllardır hep söylersiniz o sözleriniz aklıma geliyor bu haberleri gördükçe yoğun bakım ünitelerini boş bırakmazlar diye derdiniz, Yeni bir hasta gelmeden bir öncekinin taburcu etmiyorlar hakikaten ben yeğenlerim de yaşadım söylenecek çok şey var ama yıllardır oluyordu bu nice yanlış teşhisler nice ölümler ahhh Sizin gibi doktor kıymeti bilinmiyor, Ülkece ayaklanmalıyız ama nerede bu dirayet.
Şey için binlerce kez teşekkür ederim Allah sizden ebediyen razı olsun🌺

Mesajı Yazan: Sağlıklı nesil ..
Mesaj Tarihi: 19 Eki 2024 Saat 11:00
Doktorlugun hakkini veren hicbirzaman yok olmayacak bir doktorsunuz hakkınız ödenmez bu iktidar gitmedikce sizin gibi kıymetli hocalar meydana çıkamayacak suanki doktorlar sağlık ticareti üzerine calismlarina son hızla devame diyor düşüncem suki bunları üniversitedemi almaya başlıyorlar bu eğitimler üniversitedemi başlıyor dolandırıcılık halkın sağlığıyla oynayıp gelir elde etme bolumlerimi mevcut yada dolandiricilik ruhu olanlarımi ayikliyolar onlara özel dersmi veriyorlar bunları dusunmeye başladım eskiden doktora şifa versin diye giderdik bilgi almak için şimdi doktora daha fazla hasta olmak için gidiyoruz bir doktor yetmiyor bikac doktora gitmek zorunda kalıyoruz hepsi farklı konuşuyor bı çocukta aynı anda farklı teshislermi konur 

Mesaj Tarihi: 19 Eki 2024 Saat 15:38
Maalesef; bu eğitimler Tıp Fakültelerinde veriliyor! 
2006 Kurban Bayramı'nda, bir ilaç firması 300 doktoru 1 haftalık Karayip gezisine götürdü ve dönüşte Türkiye'de 
resmen "Astım Salgını" başladı. O tarihten beri de Türkiye de Grip tanısı almış hasta YOK! 
Ve bu götürülen doktorların tamamına yakını Tıp Fakültelerindeki hocalar ve Sağlık bakanlığı çalışanları idi! 
Kimi kime şikayet edeceksiniz? 
Bu eğitimler Tıp Fakülteleri'nde verilmese Türkiye'de bütün doktorlar AYNI ANDA nasıl oluyor da; Her öksüren
hastaya; Aferin, Pedıtus ve Calpol verip çocuklarda Karaciğer yetmezliği yapabiliyorlar!! 
Nasıl olur da, Türk doktorları bu 3 ilacın da "Parasetamol" olduğunu bilmez?? Niye, bilen bir Allahın  kulu
çıkmaz?
NİYE, boynunda Lenf bezi olan her çocuğa Lenfomalı muamelesi yapar ve hepsinden US isterler?
Liste uzun!! 

Mesajı Yazan: enorton1903
Mesaj Tarihi: 19 Eki 2024 Saat 16:21
Hocam sizi hayatımda görmedim tanımıyorum ama gece gündüz dua ediyorum. Son yaşanan olaylar sonrası değerinizi bin kat daha anladık. Sayenizde hastane yüzü görmeden çocuk büyüttük. Ellerinizden öperim

Mesajı Yazan: Sağlıklı nesil ..
Mesaj Tarihi: 19 Eki 2024 Saat 18:23
Aynen hocam püsküllü dolandırıcılar Allah bildiği gibi yapsın hepsini tez vakitte on doktora gidiyoruz da birine güvenmiyoruz bizi o duruma getirdiler ne yeminlerine güveniyorum nede kendilerine artık 

Mesajı Yazan: Neval
Mesaj Tarihi: 19 Eki 2024 Saat 22:03
“Hemen oradan kaçın” diye kaç kere yazmışsınızdır acaba…teşekkürler verdiğiniz tüm cevaplar için. Eminim şimdi kızımı dr götürsem -grip geçiriyor- kulağında sıvı var geniz eti büyük deyip ameliyat önerecekler bunu diyenler, yapanlar çok mu farklı sanki… ülkeyi koca bir holding çetesi yönetiyor…

Mesajı Yazan: mevsimrüzgarı
Mesaj Tarihi: 20 Eki 2024 Saat 15:24
Kadir hocamıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Bulunduğum yerdeki çocuk doktorlarının adını bile bilmem. Ateş düşürücüler  antibiyotikler hiç evinize girmedi, kullanmadık. 10 yıldır 3 çocuğumun da zaman zaman kendi hastalıklarımızda da hep ona danışmışızdır. Hiç yanılmaz, yaşayan bir efsanedir kendisi, minnetarız. Allah sağlıklı uzun ömürler versin hem kendisine, hem ailesine.

-------------

Mesajı Yazan: Simka
Mesaj Tarihi: 20 Eki 2024 Saat 15:42
Sevgili hocam sizi 2012 den beri online olarak tanıyorum.Allah sizdeb  razı olsun artık burda korkar olduk,paranoyak olduk.Çünkü herşey sahtekarlık.
Hocam oğlum geçen hafta 1 kere istifra etti ateşi ve ishali olmadı ama 1 haftadır çok fazla kokulu gazı oluyor karnına kulağımı yaslıyorum sanki bulaştık makinası çalışıyor.1-2 gündür büyük tuvaletine çok yapmadı ama hergün ishalsiz normal yaptı. Ne önerirsiniz hocam.

Mesajı Yazan: Leyla kaya
Mesaj Tarihi: 20 Eki 2024 Saat 16:43
Bende teşekkürlerlere katılmak istiyorum. Gerçekten canı gönülden size minnettarım en zor zamanlarımızda hemen aklıma Kadir hocam geliyor. Ben Azerbaycanlıyım 2 evladımı Bakü'de büyüttüm 3 senedir eşimle temeli Türkiye'ye dönüş yaptık. Marşın bir köyünde oturuyorum eşimde şehir dışında çslışıyor küçük bir bebeğim var her istediğimde hastaneyede gidemiyorum bir sıkıntımız olunca direk Kadir hocama yöneliyorum adeta acile gitmiş gibi derdimize deva oluyor. O kadar büyük bir iyilik yapıyorsunuz ki hocam anlatamam. Allah size uzun sağlıklı ömürler versin. İyiki varsınız. 

Mesaj Tarihi: 20 Eki 2024 Saat 17:10
Teşekkürler.

(Simka): 
1- Basit veya az miktarda bir; "ishal yapıcı" bakteri almış olabilir. 
2- Durup dururken Probiyotik verildi ise olabilir. 
Sakın hiçbir ilaç vermeyin. Kendiliğinden düzelir. 

Mesajı Yazan: Simka
Mesaj Tarihi: 20 Eki 2024 Saat 17:16
Tamam hocam teşekürler.Yemek yedikten sonra kokulu gazının olması normal mi hocam bu bakteri mi sebebi florayı bozdu.Bol su veriyorum

Mesaj Tarihi: 20 Eki 2024 Saat 22:29
Fazla şekerli, unlu gıda da yapabilir. 

Mesajı Yazan: dmtcyln
Mesaj Tarihi: 22 Eki 2024 Saat 11:52
Hocam size dua etmediğimiz, şükretmediğimiz bir an yok gerçekten hakkınız çok büyük naapsak ödenmez. Kızım 8 yaşında yeğenim 12 sizinle büyüttük ve bu sağlık terörüne bulaşmadan kurtulan şanslı azınlıktayız. Kaç kez yazılan reçeteyi sizinle görüştükten sonra çöpe attım bilmiyorum, ya da bir teşhis konulacaksa size danışmanın vereceği gönül rahatlığını yaşadım bu huzur bile paha biçilemez. En değerli varlığımız evlatlarımız sizin emeğinizle büyüdü, hakkınızı helal edin çok değerlisiniz

Mesaj Tarihi: 22 Eki 2024 Saat 13:19
Teşekkürler, okumaya devam edin. 

Mesajı Yazan: cidem
Mesaj Tarihi: 25 Eki 2024 Saat 10:47
Bir teşekkür de ben yazmak istiyorum canım kadir hocamız iyi ki sizin sözünüzü dinledik ilk çocuğumu sizinle büyüttüm bin şükür ikinci yavrumuda yazılarınızı okuyup tecrübe edindipim şekilde dr a gitmeden iyileştiriyorum bin şükür. Eşinize acil şifalar sizede ailenizle birlikte sağlıklı uzun ömürler dilerim. 

Mesajı Yazan: Zeynep Can
Mesaj Tarihi: 25 Eki 2024 Saat 20:16
Bir gonulden tesekkur de ben borcluyum kendisinden ogrendigim ve hasteneden hasarsiz cikabildigim cok oldu 2012den beri .bilgilerinizi paylastiginiz sabirla cevap verdiginiz icin gonulden teşekkürler 

Mesajı Yazan: ozlemtunc
Mesaj Tarihi: 28 Eki 2024 Saat 20:45
Merhaba Kadir hocam. ❤️

Kızım 14.5 yaşında. 
Biz de kızımızı sizinle büyüttük.
Kızımıza hiç ilaç vermedik sayenizde.
Bunca yıl sizin varlığınız bize güç verdi.
İYİ Kİ VARSINIZ.
SİZİ ÇOK SEVİYORUZ...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat