Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

göğüs ağrısı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=82566
Tarih: 17 Kas 2025 Saat 15:20


Konu: göğüs ağrısı
Mesajı Yazan: Bsarıkaya
Konu: göğüs ağrısı
Mesaj Tarihi: 25 Eki 2024 Saat 16:31
hocam, ağustos 2018 doğumlu oğlumda size danışmak istediğim bi konu var. grip olduğunda ateşle birlikte çok derin öksürüğü oluyor. çok mızmız bi çocuk değildir, ama gösünün alt kısımlarında belli bi yeri göstererek öksürürken çok acıdığını söylüyor. 3 kez yaşadık bu durumu, bikaç ay arayla. doktora gittiğimizde ciğer filmiyle beraber zatürre olduğunu söyledi, çiğerlerini dinlediğinde yanındaki öğrencilere de dinletti, 'bakın net pnömoni, siz de dinleyin' diyerek.
şimdi sormak istediğim bu durumu verdikleri ilaçları kullanmadan atlatmamız mümkün müdür? yani bize reçete edilen ilaçlar, levmont, ventolin, contair ve respiro. bunları en az 3 ay hergün kullanmamız söylendi. 
bricanyl başladım sizden okuduklarımda, 1 haftadır sabah akşam kullanıyoruz, bu seferki öksürüğü göğsünde ağrı yapmadan geçmiş gibi şu anda, yoğun burun akıntısı var kıvamlı bi şekilde, bu şekilde atacak diye umuyorum. her seferinde bricanyl kullanmam uygun olur mu? 



Cevaplar:
Mesajı Yazan: Bsarıkaya
Mesaj Tarihi: 25 Eki 2024 Saat 17:46
Hocam özür dilerim respiro değil. Yükledim planladıkları tedaviyi
https://hizliresim.com/qboynks" rel="nofollow">


Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 25 Eki 2024 Saat 21:21
Salağın teki!! Pnömoni(Zatürre) diyor, Astım tedavisi veriyor! 
Sakın verilen ilaçların hiçbirini kullanmayın. 
Siz hiç bu salakların, "Grip" teşhis ettiklerini gördünüz mü? Eskiden her öksürene; Astım diyerek bu ilaçları
veriyorlardı, şimdilerde, Zatürre diyerek aynı ilaçları veriyorlar! 
Ümit dünyası! İlaç firması kendilerini de Karayiplerde geziye götürür ümidi ile bu sahtekarlıkları yapıyorlar!
Sadece Grip için anlattıklarımı uygulayın, Bricanyl bile gerekmez. 
Zaten şimdiki sahtekar doktorları bunlar gibi salak Prof. lar yetiştiriyorlar!



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat