Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Gecmeyen geniz akintisi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=82629
Tarih: 29 Eyl 2025 Saat 13:24

Konu: Gecmeyen geniz akintisi
Mesajı Yazan: Canan88cihan
Konu: Gecmeyen geniz akintisi
Mesaj Tarihi: 28 Eki 2024 Saat 23:07
Hocam oglum 1 haftadir burnundan konusuyor ve surekli bogazini temizliyor geniz akintisindan. Bugun esim cocuk dr una getirdi oncesinde zaten öksürük ates yoktu temiz cigerleri demis. Persembe gunune kadar sabah aksam iliadin kullandik ama 0.50 lik olani yanlislikla 6 yas ogluma kullanmisim. Bugunde dr Nazoster aferin surup ve deloday yazmis. Keyfi ve istahi gayet yerinde sadece bunundan konusuyor ve geniz akintisi var. Ilaclari kullanmali miyiz hocam ?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 29 Eki 2024 Saat 09:24
SAKIN o ilaçları kullanmayın! Bunlar resmen; "Sahtekarlığın 1. Safha" ilaçlarıdır!! 
Kullanırsanız, 7-10 gün sonra hırıltılar, sıkıntılı solunum başlar ve doktor size "Astım" tanısı koyar ve bu 
şekilde "Sahtekarlığın 2. Safhası" başlar"!!
Sahtekarlığın 3 Safhası yazımı Sabit Forum kısmından okuyun. 
Ara ara sıcak buhar uygulayın.

Mesajı Yazan: Canan88cihan
Mesaj Tarihi: 30 Eki 2024 Saat 13:20
Hocam birde bogazi cok kuruyor geceleri cok sık uyaniyor su icmeye kendide anne benim bogazim cok kuruyor diyor. Odasindaki petegide kapatiyorum oysaki. Bunun icin ne yapsak iyi gelir ?

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 30 Eki 2024 Saat 14:09
Çok tuzlu gıdala yemesin. 
Geceleri olan ağız kuruluğu "Şeker" hastalığı ile de ilgilidir ama 6 yaş da, erişkinlerde görülen Tip2 Şeker
 hastalığı olması son derecede zor.
Çocuklarda olan; Tip1 şeker hastalığı da ağız kuruluğu yapamadan "şeker koması" ile kendisini belli eder. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat