Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kafa darbesinden sonra kusma

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=82897
Tarih: 29 Tem 2025 Saat 00:34

Konu: Kafa darbesinden sonra kusma
Mesajı Yazan: Dobi
Konu: Kafa darbesinden sonra kusma
Mesaj Tarihi: 08 Kas 2024 Saat 18:31
Merhaba Kadir Bey Kızım 2 yaşında bugün hamaktan sallanırken hamak ters dönüp kafasını tahtaya çarpmış Tabii ben görmedim babası tahtaya çarptığını söylüyor bu olay sabah 10.00'da gerçekleşti ve akşam 6.30'da bir anda kusmaya başladı genel durumu iyi Gözünün üstünde alnında hafif bir morarma ve hafif bir şişlik var bu kusma beni biraz korkuttu Kadir Bey ne yapmam gerekiyor bilgi verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 08 Kas 2024 Saat 19:04
Kadir zayıf size yazdıktan 15 dakika sonra tekrar fışkırırsa kusdu biraz grip gibiydi bu kusma gribim bağlı yoksa düşmeyi mi bağlı Lütfen yardımcı olun hastaneye gidiyorum Muhtemelen atomografi isteyecekler sizden Acil cevap bekliyorum

Mesaj Tarihi: 08 Kas 2024 Saat 19:50
Kadir bey defalarca küstü sarıya döndü kusmasi ..tomografi cekmelimiyim..

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 08 Kas 2024 Saat 21:00
Öncelikle Nörolojik muayene gerekir ama Türkiye artık bu muayeneyi yapacak doktor kalmadı! 
Mecburen görülecek! Merak etmeyin, kalp ve solunum muntazam olduğu sürece acil bir durum yoktur! 
Gece gece şimdi, abuk-subuk doktorlarla muhatap olmayın. Yarin devam ederse gidersiniz.
Belki arkadan ishal gelecek ve düşme ile ilgili olmadığı anlaşılacak!
Forum ilk sayfasında; bu konu ile alakalı yazışmalar var!!! Onları muhakkak okuyun. 

Mesaj Tarihi: 08 Kas 2024 Saat 21:03
Kadir Bey sizden geç cevap alınca mecburen gitmek zorunda kaldım Çünkü bir saat içerisinde 20 kere kusma oldu ve çok korktum acile gittiğimizde zaten Doktor direkt beyti istedi ben istemediğimi söyleyince bir sorun olursa sorumlunun Ben olduğunu söylediler ben buna rağmen kabul etmedim fakat dedesi çocuğu zorla elimden alıp tomografi çektirdi maalesef sürekli uykulu hali var tomografi sonucu daha çıkmadı yalnızca doktorun ekrana düştüğü görüntüye bakarak bir sorun olmadığını söyledi Ne yapmamızı önerirsiniz Bu süreçten sonra

Mesaj Tarihi: 08 Kas 2024 Saat 21:12
Tabiiki de SORUN olmaz.
O bahsettiğim yazıları okusa idiniz bilirdiniz! 
Beyinde bir hasar olsa bile Tomografide bu kadar kısa sürede görünüm vermez!

Mesaj Tarihi: 08 Kas 2024 Saat 21:17
Kadir Bey lütfen affedin çok soru sordum biliyorum ama çok korkuyorum Peki şimdi ne yapmam gerekiyor kızım da kusmalar durmadı sürekli uykulu bir hali var bu kadar erken sürede tomografide bir şey çıkmayacaksa Eğer bu kusmaları neye bağlayabilirim Lütfen bir yol gösterin bana çok çaresizim

Mesaj Tarihi: 08 Kas 2024 Saat 23:42
Emedur100 fitil deneyin. 

Mesaj Tarihi: 09 Kas 2024 Saat 01:40
Kadir bey size asiri kusma için yazmıştım simdide oğlum durmadan kusmaya başladı acaba hem kızım hem oğlum yedikleri bireyden zehirlenmiş olabilirler mi sadece kusma var ishal yok söylediğiniz fitili bu durumdada kullanmamda sorun varmi ve kızım 2 oğlum 5 yasinda fitili tam olarakmi kullanmam gerekiyor ..şimdiden tesekkurler

Mesaj Tarihi: 09 Kas 2024 Saat 09:04
Birbirlerine bulaştırmış olamazlar. Muhtemelen, aynı gıdadan mikrop kaptılar. SAKIN ilaç kullanmayın. 
Emedur100 tam kullanılabilir! Emedur200 varsa, yarım kullanın. 

Mesaj Tarihi: 09 Kas 2024 Saat 11:53
Kadir Bey Size yazmıştım zaten hatırlamanız adına kısa bir özet geçeyim Dün Kızım hamaktan düştü ve sizin yazılarınızı okudum çocuğuma tomografi yazısını okudum rahattım hastaneye götürmek bile aklımda yokken akşam 6.30'da fışkırır tarzda kursuna başlayınca çok korktum ve götürmek zorunda kaldım size yazdım fakat dönmediğiniz için mecburen tomografiye aldılar Biliyorum çok yazdınız bu konuyu çok işlediniz bu konuyu tomografi ile alakalı bütün sorularınızı cevaplarınızı da okudum Lütfen kızmayın bu soruma sormak istediğim şey Kızım 2 yaşında beyin tomografisi çekildi ileride kötü bir hastalığa yakalanma riski ne kadardır lütfen Kadir Bey şu an vereceğiniz  cevaba çok ihtiyacım var

Mesaj Tarihi: 09 Kas 2024 Saat 14:08
Tomografi çekildi diye, ilerde hastalık OLMAZ! 
Tomografi; Röntgen'den çok farklıdır. Tomografide çok düşük dozlarda Röntgen şuaları tarama şeklinde 
verildikleri için, aynı hüçreye düşen radyasyon miktarı, Röntgenden daha azdır! 
Türk doktor palavralarına kanmayın. 

Mesajı Yazan: Bdskrtls
Mesaj Tarihi: 28 Mar 2025 Saat 22:36
Merhabalar benzer durumu şuan biz yaşıyoruz sizdeki durum nasıl toparlandı düşme sonrası acaba

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat