Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Andazol

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=83214
Tarih: 29 Ağu 2025 Saat 03:37

Konu: Andazol
Mesajı Yazan: Emineaselalp
Konu: Andazol
Mesaj Tarihi: 20 Kas 2024 Saat 23:09
Hocam iki çocuğum da iştahsız oğlum 5.5 yaş 16.5 kg kızım 8 yaş 25.5 kg karınları ağrıyor bazen ağızlarından salya akıyor uyurken andazol kullanmak istiyorum ama dozajını ayarlamak için size yazdım ailecek ne kadar kullanalım şurubu ve tableti 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 21 Kas 2024 Saat 10:01
Tam tersi!!!!!!!!!!!!!!!!!! Barsak solucanı olduğunda iştah anormal artar!! 
Ama, karın ağrıları için Andazol denenebilir! 
Oğlunuz 1 ölçek, Kızınız 2 ölçek alacak.
Erişkinler; Andazol200 tablet 2 tane alacak.
 3 hafta sonra aynısı tekrar verilecek

Mesaj Tarihi: 21 Kas 2024 Saat 10:03
Sabah ishal olmuş şekilde kalktı 5 yaşındaki oğlum karın ağrısı bu yüzdenmiş hocam şimdilik kusma yok ama iştahsız ve halsiz sürekli uyumak istiyor 

Mesaj Tarihi: 21 Kas 2024 Saat 16:57
Hocam size farklı bi konuda danışmak istiyorum oğlum ne yese kusuyor aynı zamanda ishal gidiyor şiddetli karın ağrısı var bi lokma yemek yemedi ne yese çıkarıyor Dr a gidelim mi sıvı kaybediyor su bile içmiyor evde metpamid ve diafurly var açılmamış kullanalım mı 

Mesaj Tarihi: 21 Kas 2024 Saat 17:34
Metpamid deneyin. Etkili olmazsa, su kaybı olabilir ve serum takılması gerekebilir.

Mesaj Tarihi: 22 Kas 2024 Saat 09:11
Bacak ağrısı başladı dün dr antibiyotik vermişti başlamadık enfeksiyon kaynaklı mıdır hocam kusma ishal ve bacak ağrısı mevcut 

Mesaj Tarihi: 22 Kas 2024 Saat 10:56
Bacak ağrısı?? Başka sebeple olabilir. Takip edin. 
Önemli bir durum olduğunda, ishal geçtikten sonra da devam eder. 

Mesaj Tarihi: 29 Kas 2024 Saat 17:15
Hocam takip et demiştiniz çok hareketli bir çocuk oyun oynarken bacağım ağrıyor demiyor ama dinlenmeye geçtiğinde yine ağrıyor diyor bugün bogaz ağrısıyla uyandı bacağım ağrıyor dedi yine ara ara bacak ağrısı oluyor bazen geçiyor bazen tekrar oluyor sebebi ne olabilir küçülmeyen lenfleri mevcut ama kötü birsey olsa uykudan uyandıran ağrı veya hiç geçmeyen tarzda olmaz mıydı babamız 1.90 anne 1.68 ev yoğurdu süt ayran veriyoruz boy atıyor olabilir mi biraz öksürük başladı bugün yine 

Mesaj Tarihi: 29 Kas 2024 Saat 19:55
Bazı salak doktorların yanlış olarak bildiği "büyüme ağrıları", çok süt içilen ülkeleredeki ergenlik çağındaki 
çocuklarında görülür.
Süt içmeyen Türk çocuklarında görülmez. 
Her türlü yoğurt yenilebilir. Günümüzde yoğurtlar steril şartlar altında ve saf bakteri kültürleri ile üretiliyor. 
En sağlıklı yoğurtlar bunlardır.
Bizim millet ise; eskiden ahır gibi havasında bol bakteriler uçuşan ortamlarda üretilen ve bu yüzden çabuk
 bozulan yoğurtları özlemektedirler! Hatta bir Prof. bozuntusu bakkalına sormuş da oda "-Evet, şimdiki 
yoğurtlar çabuk bozulmuyor " demiş diye şimdiki fabrikasyon yoğurtları kötülüyordu!
Belki hatırlayanlarınız vardı, bir aralarda bu Prof. bozuntuları; kutu sütlerine takmışlardı da ne oldu ise 
dilleri bir yerlerine girdi. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat