Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Bel agrisi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=83248
Tarih: 05 Ağu 2025 Saat 00:22

Konu: Bel agrisi
Mesajı Yazan: Dobi
Konu: Bel agrisi
Mesaj Tarihi: 21 Kas 2024 Saat 19:51
Merhaba Kadir bey..oğlum 5 yasinda 10bgun önce grip ve kusmamiz vardi tam kusacağım zaman belinin ağrıdığını söylüyordu ve kusuyordu..o günden beri hergun belinin ağrıdığını söylüyor ve bu aksam hem belinin hemde poposunun  ağrıdığını söyledi ..ayrıca kadir bey 2 gündür yine grip...bel agrisi anladığım kadarıyla günde 1 yada 2 kere sancı gibi gelip 2 yada 3 dakika sürüyor daha sonra normale dönüyor oyununu oynuyor neden olabilir  5 yasinda bir çocuğun belinin ağrıması normalmi ne yapmamızı önerirsiniz..şimdiden tesekkurler

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 22 Kas 2024 Saat 09:57
Daha dün yazdım. Okuyun.

Mesaj Tarihi: 22 Kas 2024 Saat 10:09
Kadir bey hergun soru ve cevaplarınızı okuyorum sosyal medyaya dahi girmiyorum teli alınca sadece sizin soru cevaplarınızı okuyorum buna inanın lütfen .sadece cevremdekilere 5 yaşındaki oğlumun beli agridigini söyleyince bu yaşta bel ağrısını olur diyip korkutuyorlar beni ..sadece 5 yaş bel ağrısı olurmu ..sizden alacağım cevap 100 doktordan alacağım cevaba bedel ..böyle bir etki bıraktınız üzerimizde. 

Mesaj Tarihi: 22 Kas 2024 Saat 11:03
Yazımı bulamadınız mı? 
Kusma esnasında karın içinde artan basınç nedeni ile ağrı olur. Başka bir sebeple olsa, kusma geçtikten
 sonra da ağrı devam eder. 

Mesaj Tarihi: 22 Kas 2024 Saat 11:19
Kusma 10 gün önce idi kusmadan sonra bel agrisi devam ediyor ara ara..2 sene öncede daha 3 yasindayken yine belinin ağrıdığını söylediğinde ortobetiye götürdüm film çekti sorun olmadığını soylemisti acaba gaz mide agrisi yada kabizlikta bel ağrısına neden olabilirmi..

Mesaj Tarihi: 22 Kas 2024 Saat 12:31
Muayene edilmesi gerekir. Bir gösterin. 

Mesaj Tarihi: 22 Kas 2024 Saat 12:52
Tamam kadir bey göstereceğim   son bireey danışmak istiyorum malum devlet hastanesindeki doktorlar çok gençler stajyerler oluyorlqr genelde..size bel agrisi şikayetiyle getirmiş olsam 5 yaşındaki çocuğu hangi tetkikleri isterdiniz ..ne yapılması gerekir  umarim sizi kızdıracak bir soru degildir

Mesaj Tarihi: 22 Kas 2024 Saat 16:17
MUAYENE ederdim!! Tahlille belli olsa , ben isterdim.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat