Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kulak ağrısı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=83375
Tarih: 06 Ağu 2025 Saat 04:56

Konu: Kulak ağrısı
Mesajı Yazan: Fdmrcn
Konu: Kulak ağrısı
Mesaj Tarihi: 26 Kas 2024 Saat 12:38
Hocam 3 yaşında oğlumun geçen hafta kulak ağrısı oldu size sorarak  iliadin 5 gün verdim 3 gün sonra tekrar ağrı basladi ateş yok koyu burun akıntısı ve kulak ağrısı var ne yapabilirim sizce 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 26 Kas 2024 Saat 15:13
Tekrar İliadin'e başlayın.

Mesaj Tarihi: 26 Kas 2024 Saat 15:39
Hocam peki 5 günden fazlası bağımlılık yapar deniliyor bu konuda ne düşünüyorsunuz 

Mesaj Tarihi: 26 Kas 2024 Saat 18:40
Görüyorsunuz değil mi? Bunları söyleyenleri bu konu hakkında hiçbir bilgileri yok! 
Zaten Türk çocuk doktorlarının en büyük özelliği, bilgi ile değil; kendi aralarında konuşup bir "konsensusa" 
vararak tedavi uygulamaktır. Doğru dürüst bir kaynaktan okuyup da bir bilgi edinmek onlara çok zor geliyor.
Ondan sonra da hep bir ağızdan papağan gibi aynı reçeteler cıkar:
- Aferin,Peditus ve Calpol ilaçlarını beraber yazıp, el kadar bebeleri karaciğer zehirlenmesi ile ÖLDÜRDÜLER!!
- Sırf bir ilaç firması 300 doktoru Karayiplerde Navigator of The Seas gemisi ile geziye götürünce, Türkiye'de
Astım salgını başladı! 
- Gene bir SALAK bir PROF önerisi ile WBC değeri göz ardı edilip, CRP ile antibiyotik yazılmaya başlandı!
- Gene başka bir doktor önerisi ile; Streptok bakterilerine, "beta virüsü" denmeye başlandı.
- Gene başka bir salağın önerisi ile Hgb değeri göz ardı edilip, Ferritin ile iş görülür oldu! 
Dikkat ederseniz, bu sahtekarlıkların sonucunda, hiç yoktan hasta(lar) varedilip, çoğaltıldı!! 
Esasında, Türkiye'de Sağlık çeteleri aramak gereksizdir. Esas ÇETE, Sağlık bakanlığı ve Tıp Fakülteleridir. 

Örnek:
Sahtekar dişcilerin gazına gelip, bütün dünya'da serbestce satılan Zymafluor ilacını yasaklatan bu Sağlık
 bakanlığıdır.
Sokaklardaki soytarı doktorları üretenler de, Tıp Fakülteleridir.

Bu salakların herhalde haberleri yok; bağımlılık yapan ilaçlar "Yeşil reçete" ile satılırlar.
İliadin, 5 günden uzun süre kullanıldığında;sadece burun içindeki mikroskopik kılları yok ediyor.

Mesaj Tarihi: 26 Kas 2024 Saat 18:46
Ne demek istediğinizi anladım hocam iliadine devam ediyorum .. ama ağrısı geçmedi henüz ağrı kesmek için farklı bir uygulama yada ilaç var mıdır.. ara ara kulağım ağrıyor diyip huzursuzlaniyor.. SF ile burun yikasam olur mu 

Mesaj Tarihi: 27 Kas 2024 Saat 09:12
İliadin'den önce S.F. kullanabilirsiniz. 

Mesaj Tarihi: 27 Kas 2024 Saat 18:03
Hocam iliadin verdim ama ağrı daha devam ediyor .. muayene etmesi için doktora götürdüm sağ kulağında otit var 10 gün antibiyotik kullanacaksınız dedi ama kullanmak istemiyorum ateş yok dili pembe ağız kokusu yok sadece ağrısı var ... Ama korkuyorum işitme kaybı yada daha kötüsü olur mu diye 

Mesaj Tarihi: 28 Kas 2024 Saat 09:44
Hiç mi yazılarımı okumadınız!! Nerede ise hergün anlatıyorum!!!!
Akıntılı kulağa damla yapmadığınız sürece, kulak kendiliğinden bile düzelir! 

Mesaj Tarihi: 28 Kas 2024 Saat 11:43
Anlıyorum okuyorum ama korkuyorum işte ağrıyı nasıl gecirecegimi bilmiyorum sizin dediğinizi yapiyorum ama hala ağrı var diyor 

Mesaj Tarihi: 28 Kas 2024 Saat 13:21
Dolven verebilirsiniz. Kaç defa anlattım.

Mesaj Tarihi: 28 Kas 2024 Saat 21:51
Hocam calpol veriyorum günde 1 veya 2 doz duruma göre veriyorum .. şurup etkisiyle ağrı geçiyor sonra yine başlıyor kulağını tutuyor sürekli...
 iliadinin 3.günü bugün bu durum daha kötüye gider diye endişeliyim başka yapabileceğim birşey var mıdır yoksa bu şekilde ne kadar devam edeyim 

Mesaj Tarihi: 29 Kas 2024 Saat 00:15
Dolven verebilirsiniz. Kaç defa anlattım.

Mesaj Tarihi: 13 Ara 2024 Saat 14:24
Hocam merhabalar 2 hafta öncesi 3 yaş oğlumda kulak ağrısı olmuştu size sorarak 5 gün 5 gün olmak üzere 2 kez iliadin kullandım geçmişti şimdi tekrar ağrıyor dedi sabah kulağına ışıkla baktım sümüksü küçük bir şey var kulağın içinde ama dışarı akan birşey yok orada duruyor yapışmış şekilde ne yapmam gerekir sizce . Teşekkür ederim 

Mesaj Tarihi: 13 Ara 2024 Saat 19:55
Tuvalet kağıdının bir ucunu "burgu" yapın ve onunla kiri temizleyin.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat