Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Dvitamini

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=83460
Tarih: 20 Ara 2025 Saat 14:40

Konu: Dvitamini
Mesajı Yazan: kzykzy
Konu: Dvitamini
Mesaj Tarihi: 28 Kas 2024 Saat 16:07
Hocam merhaba 75 yaşında annemin dvit3 9 çıktı tahlilde. Kalp hastası böbreğin biri alınmıştı. Tansiyon var. Bir çok hastalık geçmişi var. Bir çanta ilaç içiyor. Hap vermisler dvitamini için. Sizden öğrendiğim kadarıyla ampul içmesi lazım. Ben size şunu soracaktım. Bugün ilk ampulü icirecegim. İkinciyi ne zaman verelim ve 3. Gereklimi

-------------
- "Kitapsız bilgin olanın, sermayesi din olanın; rehberi şeytan olmuştur" Yunus Emre

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 28 Kas 2024 Saat 18:31
1 ay ara ile 2 ampul içirin, Nisan ayında tekrar baktırıp, bana yazın. 
O haplarla mümkün değil, arayı kapatamazsınız. 

Mesajı Yazan: Fztuba
Mesaj Tarihi: 04 Şub 2025 Saat 21:15
Kadir Bey merhaba , 2 senedir ailecek dvit ampül kullanıyoruz sayenizde , eczanelerin çoğu artık reçetesiz ampül vermiyor , doktor kapsül d vit daha faydalı olduğunu , ampül olanlar kasta emiliyor ama kapsül ağızdan aldıklarımız bağırsakta emiliyor daha iyi dedi. Yarılanma ömrü de kısa  olduğu için , haftalık günlük dozlarla almak daha mantıklı dedi . Bu açıklama için ne düşünüyorsunuz , fikriniz benim için çok değerli 

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 05 Şub 2025 Saat 01:44
O zaman NIYE siz kendiniz; Dvit3 ictiginizde, bu ahmaklar, "zehirlenirsiniz" diyorlar??? 
Kesinlikle 2 hatta 3 ampul almasi sart. Kesinlikle damla, sprey veya kapsullerle duzelmez. 
D vitamini hakkinda bildikleri hicbir sey YOK! 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat