Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

HPV

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=83480
Tarih: 02 Ağu 2025 Saat 21:44

Konu: HPV
Mesajı Yazan: Muallime
Konu: HPV
Mesaj Tarihi: 29 Kas 2024 Saat 10:49
Hocam öncelikle iyi ki varsınız aldığım cevaplar yıllardır sizden altın değerinde... Bu kez kendim için soracağım.Genital bölge de değil anüste siğiller meydana gelmişti Cildiye hpv olabilir dedi Kadın Doğumsa değil demişti Cildiye yaktı smear 5 yıl içinde temizdi yapılmıştı sonra sizin eski yazınızı okudum hemen Gardasil 9 aşısını yaptırdım 3 doz yaş 38 bu arada şimdi hamilelik açısından ve bebek açısından bir sıkıntı olur mu korkutucu makaleler mevcut sizden duymak benim için en doğrusu...

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 29 Kas 2024 Saat 11:42
Olmaz. Korkmayın. 

Mesaj Tarihi: 29 Kas 2024 Saat 15:26
Birde yine bir hurafe mi bilmiyorum aşırı üşütme çocuğa zarar verir mi bunu da sizden duymak isterim.Zaman ayırıp cevap verdiğiniz için gerçekten minnettarım hocam ve bu arada bu kadar yoğunluk içinde kitapta yazmanız taktire şayan.Allah uzun ömür versin size...

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 29 Kas 2024 Saat 19:39
Üşütmekle sadece üşüme hissi olur.
Gerisi geri-zekalı doktor uydurmalarıdır. 
Sanki mevcut soytarı Prof. lar yetmezmiş gibi, devamlı yenileri peydahlanıyor. 
Seneler evvel, USA'da Liburdy adında bir sahtekar, sirf araştırma fonundan para tırtıklayabilmek için;
 "Yüksek gerilim hatlarının hastalık yaptığını" iddia etmişti.
Şimdi yeni yetme bir soytarı da bu mevzuyu yeniden kaşımaya başlamış. 

Gene USA'da bir doktor, sırf avukat arkadaşı Otistik bir çocuğun ailesi Kızamık aşısı aleyhine açılan davayı
kazansız diye; "Kızamık aşısı Otizm yapıyor" diye yazı vermişti. Bu yazı dallanıp-budaklanınca da, hemen
durumu anlatan bir özür yazısı yazmıştı ama, bütün dünya'da bir tek Türk doktorları bu yalanı uzun zaman
devam ettirmişlerdi. 
Türkiye'de Prof.larda doğru dürüst ilim olmadığı için, böyle zırvalıklarla gündemde kalmaya çalışırlar.

Mesaj Tarihi: 30 Kas 2024 Saat 17:49
Deve misali... Kaleminize sağlık hocam. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat