Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kreş ve hastalık

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=83611
Tarih: 10 Eyl 2025 Saat 22:34

Konu: Kreş ve hastalık
Mesajı Yazan: Melek57
Konu: Kreş ve hastalık
Mesaj Tarihi: 03 Ara 2024 Saat 23:11
Merhaba hocam oğlum 4 yaşında kasımın basinda kreşe başladi başladıktan iki gün sonra öksürük hapşırık Burun akıntısı başladı kısaca hasta oldu yanı o günden beri tüm bunlar devam ediyor bir kaç gün çok şiddetli oluyor öksürük bogulacakmis gibi öksürüyor bir kaç gün azalıyor ateş hiç olmadı keyfi neşesi yerinde ama öksürük bazen nefes aldırmıyor çok sinir bozucu bir durum okula giden abi abla var zaten bugüne kadar onlardanda hep bulaşıyordu ama kreşe başlayınca çok daha kötü oldu ilaç falan vermiyorum sizin dediklerinizi yapıyorum hocam yazılarınızda iki sene sık sık hasta olmaları normal diyorsunuz ama bu şekilde hiç iyilesmeden devam etmesi normalmi

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 04 Ara 2024 Saat 09:57
Yatak-döşek yatıyor mu?
Yemeden-içmeden kesiliyor mu?
Bu yaşlarda tabii ki bu solunum hastalıkları oluşacak be BU ŞEKİLDE bağışıklık gelişecek.
Sabırlı olun. Yazılarımı okuyun. 
Bilhassa: "Sahtekarlığın 3 Safhası" ve "Teşekürlerim ve 1 senelik tecrübelerim" yazıları iyi okuyun. 

Mesajı Yazan: Melek57
Mesaj Tarihi: 04 Ara 2024 Saat 10:07
Yok Allah'a şükür hocam keyfi enerjisi iyi sizin dediklerinizin hepsini yapıyorum üç senedir ilaç falan vermiyorum iyiki varsınız hocam varlığınız söyledikleriniz insana güven veriyor içini rahatlatiyor çok teşekkür ederim 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat