Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kan Tahlili PLT

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=83664
Tarih: 28 Eyl 2025 Saat 12:58


Konu: Kan Tahlili PLT
Mesajı Yazan: canberkk
Konu: Kan Tahlili PLT
Mesaj Tarihi: 05 Ara 2024 Saat 12:38
Merhaba hocam 3 yas 17,5 kg 100cm boyundaki kizimiz bir aydir surekli burnu akiyor gribi atlatamadi. Eklemlerim ve bacaklarim cok agriyor diyince kontrole goturduk doktorumuz kan tahlili yapti.karni sisti Dalak ve cigerini elle muayene etti boyutlarinin normal oldugunu soyledi.Hicbir ilac vermedi sizinde dediginiz gibi wbc 17 ustunde degil. 

Fakat Plt si hep 300 lerde cikiyordu.hgb side 13,5 seviyesinde cikiyordu.Wbc 3.000-4.000edustugunde plt dusuyordu hep ama bu sefer wbc artmis ama plt referans araliklarinda olmasina ragmen dusmus. Cok koyu yesil bir sekilde sumkuruyor sabahlari 1 aydir.

Kan tahlilini ekliyorum Wbc artmisken plt ve hgb neden duser hic 190 li rakamlara dusmemisti bu sorunum cevabini cok merak ediyoruz esimle tesekkur ederim simdiden?

https://hizliresim.com/f23qnhy" rel="nofollow">

https://hizliresim.com/f23qnhy" rel="nofollow - https://hizliresim.com/f23qnhy




Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 05 Ara 2024 Saat 13:19
Olabilir. Hiçbir önemi de yok! 
Ölçüm cihazları arasında bile bu kadar farklar olur. 


Mesajı Yazan: canberkk
Mesaj Tarihi: 05 Ara 2024 Saat 13:33
Tesekkurler hocam ilacsiz devam ediyoruz o zaman



Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat