Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Alerji ilacı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=84530
Tarih: 01 Eyl 2025 Saat 11:41

Konu: Alerji ilacı
Mesajı Yazan: alaaddin
Konu: Alerji ilacı
Mesaj Tarihi: 16 Şub 2025 Saat 23:27
Kadir hocam merhabalar, benim altı ayına yeni girmiş bir oğlum var ve az da olsa sütüm var günde bir defa beni emiyor. Beni emmesi sebebiyle ilaç almamaya çalışıyorum. Bençm ağaç polenine alerjim var ve yaklaşık üç ay sürüyor, ilaç alıyorum çok fayda etmiyor ama arazlarını biraz azaltıp en azından az da olsa nefes almamı sağlıyor. Bilaxten diye bir ilaç içiyorum zyrtec te içtim aslında ikisi de pek fayda etmiyor ama nefes alabilmek adına içiyorum malesef. Bilaxten var şimdi evde prospektüste emziren ve hamilelerde deney yapılmadığı yazıyor ben de içmedim. Siz ne dersiniz hocam.. teşekkür ederim iyi akşamlar dilerim

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 17 Şub 2025 Saat 02:13
Zytec emniyetli. Gunde 1 tablet alin. 
Ayrica da, bu mevsimde hangi agac pollen saliyor da sizde allerji yapiyor?? 
Farkli bir durum olmasin?/

Mesajı Yazan: alaaddin
Mesaj Tarihi: 17 Şub 2025 Saat 17:32
Adana da yaşıyorum hocam çam ağacı poleni dediler, yedi senedir üç ayımı böyle geçiriyorum, şubat mart nisan. Bsşka bir şey olma ihtimali varsa hangi bölümden öğrenebilirim hastanede hangi tetkiklerle acaba. Teşekkürler hocam kolay gelsin 

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 17 Şub 2025 Saat 20:00
Goruyorsunuz degil mi, o doktorlarin salakliklarini!!! Bu mevsimde "cam agaci poleni" HA!! Allah akil fikir 
versin. Maalesef, Turk vatandasisiniz ve Turkiye'de nereye gitseniz, size (teshis koyamadiklarinda); "Allerji" 
derler!
Varsa bile; ne allerjisi oldugu hic onemli degildir! Verilecek ilaclar AYNIDIR!! 
Zyrtec kullanin. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat