Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Strep A

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=84792
Tarih: 22 Eyl 2025 Saat 15:24

Konu: Strep A
Mesajı Yazan: Glsrnglmzz
Konu: Strep A
Mesaj Tarihi: 11 Mar 2025 Saat 18:09
Hocam 4 yaş kreşte ilk yıl 11 aylık kardeşi var ve her hafta hastayiz Strep A yazılarınıza soru cevaplarıniza denk geldim sabahtan beride okudum hocam çünkü hep hasta olsakta hiç doktora gitmiyoruz gitmez ki hocam kan aldırmaz hastane kalkar gitsem her seferinde röntgen tahlil 5 saat bekleme baska mikrop almamızda cabası hiç ilaç kullanmadan geçen ay bunu mu geçirdiler diye düşündüm hocam ikiside ateşliydi bebeğin bez bölgesi tahriş gibi kırmızı büyük oğlumda boynu isilik gibiydi ben tere yordum hareketliliğine hastalık bitti gibi olunca oldu bu döküntüler yada ben geç gördüm korkularım var ve sorum şu hocam
1) Streptekok bakterisi aldı ve ben farketmedim ilaçta içmedik kalbe böbreğe vb zararı var mi vücudunda farketmedik virüse yorduk diyelim bir sıkıntı yapar mı organlarda !?
2) En onemlisi de hocam Kreşe hep devam etti ve ilaçsız yeniden aldı üst üste bende gribe yordum ne olur böyle ki hep boyle yaparım hastayken yemedignde aç diye ağzı kokuyor galiba hasta oluyor hastalıktan derim ve ateşi olur ama uyursa dokunmam ona şimdi kendimi suçladım çocukları bu durumda Allaha emanet mi bırakıyorum hocam yani doktora gitmedigimiz için ilaçsız geçirdiğim için hastalıkları

Not: Hocam size diyeyim Eylülden beri abartısız her hafta hastayız kardeş ve abi almama şansları yok her bişeyciği geçiriyoruz anlıycağınız hocam ama sizle büyüyorlar Allah size sağlık sıhhat afiyet versin 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 11 Mar 2025 Saat 19:23
4 yasta Streptokok olmaz. Streptokok oldugunda gorulen arazlari IYI OKUYUN!!!!

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat