Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Özel bölgede kaşıntı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=85031
Tarih: 22 Tem 2025 Saat 23:59

Konu: Özel bölgede kaşıntı
Mesajı Yazan: NAZLI35
Konu: Özel bölgede kaşıntı
Mesaj Tarihi: 06 Nis 2025 Saat 02:07
Merhaba Hocam 9 yaşındaki kızım özellikle geceleri vajina bölgesi kaşıntı şikayetiyle uyanıyor.çok çok nadir çamaşırında sarı akıntı görüyorum.vajina bölgesi iç kısımları çok kızarık şekilde. Gece kaşıntıdan uyanınca özel bölgesini bebek şampuanı ile yıkıyorum zor duruyor köpüklü durunca çok yandığını söylüyor zar zor köpükle bekletip hemen duruluyorum sonra kaşıntısı rahatlıyor.nemli kalsın kaşımaktan cildi kurumasın diye madecasol sürüyorum bu şekilde 2-3 günde bir 1 haftadır şikayeti devam ediyor özellikte geceleri olduğunu belirtmek isterim

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 06 Nis 2025 Saat 03:29
Muhtemelen "Kil kurdu" var.
Kil kurtlari, gece makat deliginden disari cikar, makat cevresine yumurtalarini birakir ve tekrar iceri girerler. 
Bazilari, vajen icine de girebiliyorlar.Bir defalik, Andazol surup 2 olcek (beraber) icirip kontrol edin. 3 hafta
 sonra gene ayni sekilde verin.
Sonucu yazin.

Mesaj Tarihi: 06 Nis 2025 Saat 03:46
Cevap için teşekkür ederim. İlacı yarın hemen kulllacağım kilosu 19.5 kg. Bu kiloya 2 ölçek uygun mudur?
çarşaf vs hijyen temziliğine gerek var mı?Anne baba olarak bizde içmeli miyiz?

Mesaj Tarihi: 06 Nis 2025 Saat 19:22
Ilacin icini okuyun.

Mesaj Tarihi: 08 Nis 2025 Saat 14:29
Merhaba hocam dün ilacı 2 doz içirdim hemen erki eder mi bilmiyorum ama kaşıntı tekrar etmedi.başka kardeş yok ama bizde andozol tableti içelim mi.birde bağırsak kurdu bulaş yolları nedir neye dikkat edelim

Mesaj Tarihi: 08 Nis 2025 Saat 19:00
Sikayeti olan kullansin. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat