Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Göğüs ağrısı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=85207
Tarih: 08 May 2025 Saat 01:36

Konu: Göğüs ağrısı
Mesajı Yazan: Ferhanzeynep
Konu: Göğüs ağrısı
Mesaj Tarihi: 23 Nis 2025 Saat 05:17
Hocam 9 bucuk yasında oğlum akşam 9 gibi uyudu gece 1 den sonra uyandı saate bakmadım ama biz uyuduktan sonra geldi göğsüm ağrıyor diye vücudunun sağ tarafını göğüs altını yan taraflarını söyledi , gündüz eşimle masa tenisi oynamışlar eşiminde kolu ağrıyordu ondandır diye çok önemsemedim ama 4 bucuk gibi yine geldi çok ağrıyor diye zeytinyagıyla biraz ovaladım sıcak havlu koydum ama sürekli ağlıyor sancı girdiğini ve nefes alırken rahat nefes alamadığını birden ağrı girdiğini söyledi acil e gönderdim ,neden dir sizce bu ağrının sebebi başka bişey yok çünkü anlayamadık 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 23 Nis 2025 Saat 08:38
1- Son günlerde viral bir enfeksiyon geçirdi ise; "Pleurodynia" olabilir. Tedavisi yoktur, sadece ağrı kesiciler
 biraz rahatlık sağlarlar! El ile bastırdığınızda ağrı değişmez.
2- Adele ağrısı olabilir. O bölgeye el ile bastırdığınızda ağrı artar.
3- Karaciğer veya Safra kesesine ait bir ağrı; bu yaşta çok zor! 

Mesaj Tarihi: 23 Nis 2025 Saat 14:33
Acildeki doktor Tenis oynadığı için de olabilir ama muhtemelen gaz sıkışması demiş film cekmişler bişey cıkmamış . Calpol ,iburamin cold ve dolven vermiş hangiisni kullanayım hocam .hastaneden gelince de biraz wardı ama şuan iyi hafif agrısı var derin nefes alınca ağrı oluyor diyor .

Mesaj Tarihi: 23 Nis 2025 Saat 14:35
Gece karnını ovaladım gazdır diye masaj yaptım ama yatarken nefes alamadığı için ağlıyordu ayakta gezmek oturmak daha iyi geliyordu .son zamanlarda bi rahatsızlık geçirmedi 

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 23 Nis 2025 Saat 18:34
İburamin ve Dolven, beraber KULLANILAMAZ!!! İkisi de AYNI ilaç!
Ağrı için sadece Dolven kullanın. 

Mesaj Tarihi: 23 Nis 2025 Saat 20:13
Tamam hocam teşekkür ederim 

Mesaj Tarihi: 23 Nis 2025 Saat 20:15
Şimdi baktım hafif ateşi var başım ağrıyor diyor .nefes alırken yine göğsü ağrıyormuş

Mesaj Tarihi: 24 Nis 2025 Saat 04:25
Hocam sağ göğsünü gösteriyor yine ağrı başladı dünkü kadar değil ama normal mi bu kadar sürmesi ne yapmak gerek dolveni bir defa akşam verebildim sizden sonra 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat